Play ponuda

OSTAO JE BEZ MJESTA / Kultni talijanski list: "Bio jednom jedan Marcelo Brozović, mala je šansa da će sutra zaigrati'

Image
Foto: Profimedia

U međuvremenu dok je Turopoljac bio ozlijeđen, njegovu ulogu je preuzeo Hakan Calhanoglu...

12.11.2022.
12:28
Profimedia
Play ponuda

Inter sutra igra svoju posljednju utakmicu prije Mundijala u Kataru, a protivnik će im biti Atalanta.

Image
'STARA DAMA' SVE BLIŽE VRHU /

Marcelo Brozović se vratio, Juventus u najvećem talijanskom derbiju pobijedio Inter

Image
'STARA DAMA' SVE BLIŽE VRHU /

Marcelo Brozović se vratio, Juventus u najvećem talijanskom derbiju pobijedio Inter

Povodom odabira sastava, talijanska La Gazzetta dello Sport na svojoj naslovnici ima članak o Marcelu Brozoviću. Naslov teksta u kultnom mediju je: "Brozović, od nezamjenjivog do… Interove rezerve. Je li to efekt Svjetskog prvenstva?"

U samom tekstu talijan navodi kako se Epic Brozo oporavio od ozljede lijevog bedra, koju je zaradio na utakmici Vatrenih s Austrijom 25. rujna, te kako nije sigurno hoće li započeti utakmicu protiv Atalante, a na Svjetskom prvenstvu će biti ključni igrač Hrvatske.

Ostao bez mjesta

"Bio jednom Marcelo Brozović…nezamjenjivi", započeo je autor tekst o našem Marcelu. Pojašnjava kako ga je strateg Luciano Spalletti postavio na ključnu poziciju ispred obrane po uzoru na ulogu u hrvatskoj reprezentaciji. Kasnije i kod Contea i kod Inzaghija Brozović je bio kamen temeljac momčadi, ističu Talijani.

"Tako je bilo i ove sezone, barem do 25. rujna kada je u 18. minuti zbog ozljede lijeve natkoljenice morao biti zamijenjen na utakmici Austrija - Hrvatska. Marcelo od tada nije redovan i nije isti igrač: vratio se prošle nedjelje protiv Juventusa za posljednjih devet minuta, ušao je na pola sata protiv Bologne i malo je vjerojatno da će sutra početi u Bergamu", stoji dalje u tekstu.

U međuvremenu dok je Turopoljac bio ozlijeđen, njegovu ulogu je preuzeo Hakan Calhanoglu, i baš je s njim Inter ušao u niz pobjeda. Moguće je da će unatoč oporavku od ozljede, trener Inzaghi izabrati Turčina.

Play ponuda
Play ponuda