KULTNI NJEMAČKI KLUB IZBORIO OSTANAK U BUNDESLIGI: / Nakon velike drame rekorder lige uspio spasiti ugled

Image
Foto: Profimedia

Heidenheim tako nije uspio po prvi puta u povijesti izboriti Bundesligu

6.7.2020.
23:34
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Werdera ostali su u Bundesligi nakon što su u uzvratnoj utakmici doigravanja odigrali 2-2 kod drugoligaša Heidenheima i ostali prvoligaši zahvaljujući golovima u gostima. U prvoj utakmici u Bremenu nije bilo golova.

U uzvratu odigranom u bavarskome gradiću Heidenheimu Werder je poveo autogolom Theurkaufa već u 3. minuti, a domaćinima je nadu dao gol Kleindiensta pet minuta prije kraja. No, u 94. minuti Šveđanin Augustinsson ponovno dovodi goste u vodstvo, da bi Kleindienst golom iz penala u sedmoj minuti sudačke nadoknade postavio konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bremen's players celebrate the second goal for Bremen during the relegation second leg play-off football match between German second division Bundesliga club FC Heidenheim and First divison Bundesliga club Werder Bremen in Heidenheim, on July 6, 2020.,Image: 540695236, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Heidenheim tako nije uspio po prvi puta u povijesti izboriti Bundesligu, a Werder će i nakon 40 godina ostati prvoligaš. Iz Bundeslige su ispali Fortuna Düsseldorf i Paderborn, a iz Druge lige ulaze Arminia Bielefeld i Stuttgart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo