KUDA ĆE NAKON EURA!? / Ponude za hrvatskog reprezentativca stižu sa svih strana

Image

Agent hrvatskog nogometnog reprezentativca Milana Badelja potvrdio je da je u pregovorima s nekolicinom klubova, a sve kako bi svog klijenta maknuo iz talijanskog prvoligaša Fiorentine.

19.6.2016.
17:38
VOYO logo

Badelj se trenutačno nalazi u Francuskoj gdje s reprezentacijom traži prolazak skupine D Europskog prvenstva, a dok je on ondje njegov agent aktivan je u traženju novog odredišta u karijeri 27-godišnjeg veznjaka.

Još ima važeći ugovor

"Pred njim su još dvije godine ugovora s Fiorentinom, pa je odluka na klubu. Ne postoji razlog za žurbu i njegova cijena sigurno neće pasti u sljedećih mjesec dana. Ipak, 90 posto je sigurno da neće s Fiorentinom potpisati produljenje ugovora", tvrdi Dejan Joksimović uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glavni je razlog to što on želi igrati u Ligi prvaka. Postoji nekoliko klubova koji su zainteresirani i spremni ponuditi uvjete koji uvelike nadmašuju one koje Badelj ima u Fiorentini. Vidjet ćemo što će se dogoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez kontakta s Romom

Jedan od klubova koji su se spominjali kao moguće buduće odredište hrvatskog nogometaša je i Roma, ali Joksimović negira kontakt s trećeplasiranim klubom ljestvice talijanskog prvenstva u prošloj sezoni.

"Ni sa kime iz Rome još nisam razgovarao. Mnogi bi nogometaši voljeli potpisati za taj klub i živjeti u tako fantastičnom gradu, ali trenutačno pregovaram s nekolicinom klubova koji Badelja žele. Roma, barem u ovom trenutku, nije među njima", zaključio je Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo