Kud oni prođu, tu više trava ne raste!

Nakon što su u kolovozu 2009. godine poharali Maksimir, čiji se teren ni nakon godinu i pol još nije oporavio, koncert irske rock-skupine U2 bio je koban za još jedan teren.

10.3.2011.
9:38
VOYO logo

Dinamo u posljednje vrijeme muku muči s travnjakom na Maksimiru. Propadanje terena započelo je još pretprošlog ljeta kada je u Zagrebu održan koncert popularnog U2-a, a novi travnjak dotučen je krajem prošle godine uoči utakmice Dinama i PAOK-a. Stoga će Zagrepčani, po svemu sudeći, ubuduće igrati na umjetnoj podlozi.

Nakon što su poharali Maksimir, U2 je bio koban i za još jedan travnjak - onaj Soccer Cityja u južnoafričkom Johannesburgu na kojem je lani igrano finale Svjetskog nogometnog prvenstva! Irska rock-skupina održala je koncert na tom stadionu prošlog mjeseca, a travnjak je unatoč svim naporima da se spasi - jednostavno neupotrebljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na tom se stadionu trebala ovoga mjeseca igrati i kvalifikacijska utakmica za Afrički kup nacija između JAR-a i Egipta, no susret je morao biti prebačen u obližnji Ellis park. Čak su domaćini i promijenili čitav travnjak, u što je uloženo dvjestotinjak tisuća dolara, no pomoći nije bilo.

Vezani članci:

arti-201103080792006 arti-201103070457006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo