KRZNAR OTKRIO ŠTO JE PRESUDILO PROTIV SLAVENA: / 'Upalio je plan B, sve ide prema tome da ćemo osvojiti naslov'

Image
Foto: Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Imamo mirnoću, imamo kvalitetu, prednost i sve vodi k tome da ćemo izboriti još jedan naslov prvaka', kazao je Krznar

1.5.2021.
21:14
Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u susretu su 32. kola kao gosti u Koprivnici svladali Slaven Belupo s 2:0 pa sada imaju velikih sedam bodova više od drugog Osijeka.

"S obzirom na situaciju bili smo skučeni u fazi napada. Uz Petka, koji je opravdano izostao zbog kartona, zbog Gavre koji je u ozljedi dogodila nam se i viroza Atiemwena. Sva sreća, odradili smo plan A i plan B. Prvi plan s dvije špice gdje je Ivanušec, ponekad i Ademi, tražio prilaz i dubinu za Oršića. Oršić je dobro odradio svoju ulogu, dobro se zabadao u dubinu, ali nismo imali konkretnih lopti za njega", objasnio je trener Dinama, Damir Krznar, nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO POBJEGAO BJELIČINOM OSIJEKU: /

Džoker s klupe spasio Modre u Koprivnici, Oršić 'dotukao' Farmaceute

Image
DINAMO POBJEGAO BJELIČINOM OSIJEKU: /

Džoker s klupe spasio Modre u Koprivnici, Oršić 'dotukao' Farmaceute

Rovovska bitka

Kaže kako ne može biti nezadovoljan, pogotovo jer su prvih 20 minuta imali izuzetnu kontrolu i pas igru.

"Ali drugo poluvrijeme, s ulaskom Tolića... Urodio je plan B gdje smo se vratili na klasičnih 4-3-3 s Tolićem u vrhu napada. Čestitam Toliću, čestitam i svim ostalima. Osobito igračima s klupe, to je ta snaga koja nam daje za pravo, oni su donijeli pobjedu. Čestitke cijeloj momčadi, zaista rovovska bitka. Očekivali smo takvu, ali htijenje i mentalna snaga naših igrača je pobijedila danas", kazao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je sve igrače na klupi jer, kako kaže, koga god da izabere u udarnih 11 ili podigne s klupe može biti miran da će sve odraditi.

"Ono što nama daje snagu i samo unutar stožera je izbor naših igrača. Rijetko se to događalo u povijesti, da ti svaku utakmicu kada igrači uđu s klupe nešto donesu. Nije lagano biti 12., 15. ili 20., stoički to podnose i koriste svaku minutu. Zahvalan sam i nadam se da će nam se to na kraju isplatiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imamo mirnoću i kvalitetu'

Utakmica sa Slavenom bilo je prvo od tri gostovanja Dinama u nizu.

"Sljedeće dvije su Hajduk i Rijeka, tražit ćemo puni plijen. Jer svjesni smo da s, daj Bože, te dvije pobjede rješavamo situaciju što se tiče pobjednika. Ostaju samo formalnosti i naravno da se nećemo opuštati, ali to bi bilo idealno. Ali nećemo ni očajavati ako se idealan plan ne dogodi. Imamo mirnoću, imamo kvalitetu, prednost i sve vodi k tome da ćemo izboriti još jedan naslov prvaka", zaključio je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Stipić mogao je biti zadovoljan prikazanom igrom, naravno ne i rezultatom.

"Dinamo je na kraju zasluženo pobijedio. Utakmica je bila kvalitetna, visokog intenziteta po brzom terenu, s puno trke i velikim brojem udaraca. Kad se utakmica mogla prelomiti na našu stranu, nismo bili opasni da bismo poentirali u protivničkom šesnaestercu. Dojam je dobar, no sad dolaze utakmice u kojima trebamo rezultat bez dobrog dojma", izjavio je trener Slavena Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo