KRZNAR NAJAVIO BITNU DINAMOVU UTAKMICU: / Već sutra mogu osigurati naslov prvaka, a u tome će im pomoći i povratnik Gavranović

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Pred nama je zadatak potvrditi naslov prvaka i zašto to ne učiniti što ranije'

8.5.2021.
20:07
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u nedjelju gostuje kod Rijeke, a Modri se nadaju kako će susretom na Rujevici privesti kraju utrku za naslov prvaka.

S obzirom na to da je Gorica slavila protiv Osijeka 1:0, sutra bi Dinamo pobjedom u Rijeci i matematički osigurao obranu naslova prvaka budući da bi tri kola prije kraja natjecanja imao 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motiv više

''Slijedi nam iznimno bitna utakmica jer ta tri boda dovela bi nas pred vrata raja. Pred nama je zadatak potvrditi naslov prvaka i zašto to ne učiniti što ranije. Slična je situacija bila i prije nekoliko dana uoči utakmice protiv Hajduka, imamo meč-loptu i trebamo je što prije iskoristiti. Rijeka nosi miris derbija i samim time ćemo lakše iz naših igrača izvući maksimum nego u nekim drugim nadolazećim utakmicama'', najavio je Dinamov trener Damir Krznar pa rekao:

''Rijeka je već tradicionalno neugodan suparnik Dinamu, i u Zagrebu, a pogotovo na Rujevici. Imamo motiv više u tome da poboljšamo svoj omjer na Rujevici, da i to gostovanje za nas učinimo mjestom sreće.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak Gavranovića

''Svjesni smo kvalitete suparnika. Rijeka je apsolutno jedan od naših najvećih klubova, u zadnjih pet, šest godina imaju doista sjajne rezultate, jedini su suparnik koji je u tom razdoblju stalno puhao za vrat Dinamu i uz nas jedini koji su u tom intervalu osvojili naslov prvaka. Dakle, momčad su za respekt, neće nam biti lako, čeka nas pravi derbi. Ali, mi očekujemo da što prije završimo posao, postavit ćemo se kao vodeća momčad prvenstva'', poručio je Krznar.

Također, Mario Gavranović spreman je za utakmicu, a Krznar je rekao da će ga vjerojatno koristiti protiv Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo