KRUNSKI DOKAZ MAESTROVE GENIJALNOSTI: / Osvanuo video nakon kojeg se Modrićevi kritičari mogu pokriti po ušima

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO

Na internetu je osvanuo novi video s najboljim potezima hrvatskog nogometnog maestra Luke Modrića u sezoni 2016./2017.

10.4.2017.
9:29
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

Svako malo na internetu osvane kompilacija najboljih Modrićevih poteza. Ništa čudno, ako se uzme u obzir da je Luka jedan od najboljih veznjaka svijeta u ovom trenutku. Njegova lakoća dirigiranja loptom, stvaranja viška u igri, kontrola utakmice i rješavanja na izgled neriješivih problema, u situacijakam kad je okružen, s dva, tri, pa čak i četiri igrača.

Iako su ga proteklog tjedna španjolski mediji kritizirali zbog lošije partije, nakon čega je u njegovu obranu stao trener Zinedine Zidane, Modrićeva kvaliteta nije upitna. A kad pogledamo novu kompilaciju Modrićevih bravura u trajanju od nešto više od 12 minuta, a u kojem se vidi sva njegova nogometna genijalnost i maštovitost, jedino mu se možemo nakloniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod videa osvanuli su i komentari nogometnih zaljubljenika, a u nekima se Modrić spominje u kontekstu najboljeg veznjaka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić najbolji je vezni igrač svijeta", poruka je onih koji se dive Modrićevim majstorijama. A divit ćete se i vi. Stoga, udobno se smjestite i uživajte.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo