Kruno Španjolcima objasnio kako stoje stvari

'Tko god da je gledao prvu utakmicu zna da to uopće nije bila gruba utakmica', rekao je Kruno Jurčić španjolskim novinarima koje je zanimalo hoće li Dinamo i na Bernabeu opet igrati na 'nož'.

21.11.2011.
22:36
VOYO logo

"Ovo smo željeli i zbog toga se sav naš uloženi trud isplatio, doći u hram nogometa igrati protiv jednog od najvećih klubova svijeta. Imamo respekt prema Realu, ali isto tako imamo i natjecateljsku komponentu te se ne planiramo predati", rekao je trener Dinama Kruno Jurčić, zavaljen u stolici u kojoj obično sjedi veliki Jose Mourinho dok odgovora na pitanja španjolskih medija. "Osnovni zahtjev je ostaviti utisak kao što smo to učinili u prvoj utakmici.", istaknuo je strateg Modrih.

Španjolske novinare zanimalo je planira li njegova momčad igrati oštro kao na Maksimiru, no Kruno je u svom stilu odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko god da je gledao prvu utakmicu zna da to uopće nije bila gruba utakmica."

"Igramo na sjajnom stadionu protiv iste takve momčadi, ali trebamo iz toga izvući pozitivno i učiniti da nas to motivira kako bismo dali još više. Kažem, smatram da nam ta sjajna atmosfera i činjenica velike utakmice samo može biti dodatni poticaj, a nikako opterećenje ili neki pritisak", istaknuo je Tonel koji jedva čeka istrčati na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je Real Madrid favorit i toga smo svjesni, ali vjerujemo u sebe i nećemo se sigurno predati prije utakmice", nadodao je Dinamov Portugalac.

"Rekao bih to ovako. Poslije 12 godina smo se vratili u Ligu prvaka i rekao bih kao da smo se upisali na fakultet, a sada - učimo. Kako ćemo igrati protiv Reala? Ne mogu reći da ćemo ih napadati i dominirati, ali dat ćemo sve od sebe i pokušat ćemo zabiti gol. Vjerujem da će moje igrači inspirirati ovaj ambijent i da ćemo dostojno predstaviti hrvatski nogomet", zaključio je Jurčić na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo