KRUNO JURČIĆ KONAČNO NAŠAO NOVI POSAO: / Preuzima klub koji je vodila sama trenerske elita i dočekat će ga dosta Hrvata

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ovaj klub su nekada vodili slavni treneri poput Waltera Zenge i Cesarea Prandellija

17.10.2019.
13:57
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski trener i bivši Vatreni, Krunoslav Jurčić konačno je pronašao novi angažman. Vodit će slavni Al-Nasr iz Dubaija. Klub koji preuzima nažalost ne stoji dobro, imaju samo bod nakon četiri kola, a Jurčić stiže umjesto Caida Zanardija koji je dobio otkaz.

Ovaj klub su nekada vodili slavni treneri poput Waltera Zenge i Cesarea Prandellija, a Jurčić neće biti prvi Hrvat koji vodi Al-Nasr. Vodio ih je i Luka Bonačić. Kad smo već kod Hrvata u Al-Nasru, tamo je ih već čitava kolonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

21.08.2013., Stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 4. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Austrija Bec. Trener Dinama Krunoslav Jurcic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ugo Klingor je tehnički direktor mlađih uzrasta, Ivan Senzen vodi U-19 momčad, Marijan Čaić U-16, a s Jurčićem stiže i njegov stožer u kojemu će također biti Hrvati Zvonko Komes, Josip Omrčen-Čeko i Luka Bašić.

Debi Jurčića čeka u subotu protiv Al-Wahde, a ovo mu je deveti klub u karijeri poslije Pule Staro Češko, Slaven Belupa, Dinama, Lokomotive, Maribora, Adanaspora, Al-Nassra (Saudijska Arabija) i Baniyasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo