Trener Hajduka puk'o: 'To je sramota za Hrvatsku'

Nakon što su Vatreni osvojili četiri boda protiv Makedonije i Belgije u kvalifikacijama za SP 2014., u fokus se vraća domaći klupski nogomet. U 8.

14.9.2012.
11:51
VOYO logo

"Nemamo pravog napadača na raspolaganju, Maglica je ozlijeđen, Vukušić je otišao. Momčadi se priključio Kiš i tko zna, možda baš on u Zaprešiću zaigra od početka utakmice. Dobro je što nam se vraćaju Kukoč i Milović, no oni su tek u procesu povratka", istaknuo je trener Hajduka Mišo Krstičević, koji je naglasio da zbog navedenih problema neće tražiti alibi.

"Nećemo se skrivati u mišjoj rupi, idemo na pobjedu. O Interu znam sve, gledao sam njihovu utakmicu protiv Splita i igrali su sjajno. Bilo bi suludo o njima govoriti kako o bezveznoj ekipi", rekao je trener Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, morao je Mišo prokomentirati i situaciju u kojoj se našao mladi, friški reprezentativac Hrvatske Josip Radošević, kojeg su novinari optužili za rasistički ispad na njegovom profilu na Facebooku.

"Radošević je bio pod medijskim linčom zbog stvari koje je napravio s 15 godina, a zna se da je on izuzetan mladić. To ne ide na čast ljudima koji su to pokušali raditi iz bilo kojih razloga. To je sramota za hrvatsku javnost, oni koji su to napravili trebali bi se ispričati. Što se tiče njegove igre protiv Belgije, izbornik je sve rekao, pa s 18 godina je imao čak 92 posto točnih dodavanja. Drago mi je i zbog njega i zbog nas", zaključio je Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo