Kranjčar poručio: 'Nije mi bilo lako u Dinamu'

Niko Kranjčar, 29-godišnji hrvatski nogometaš, dosad je odradio dvije utakmice u dresu svog novog kluba, engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa.

4.10.2013.
10:54
VOYO logo

Protiv Yeovila je ušao na travnjak s klupe, dok je prvi put zaigrao od prve minute u QPR-u u pobjedi protiv Middlesbrougha (2:0). Njegova se momčad trenutačno nalazi na drugom mjestu drugoligaške ljestvice, te nastavlja svoj put povratka u Premierligu.

"Ne razmišljam mnogo o tome što će se dogoditi tijekom siječnja ili na kraju sezone. Jedino razmišljam o svakoj novoj suboti i utakmici. No, volio bih ostati ovdje što je dulje moguće. Drago mi je što sam natrag u Londonu, što sam u engleskom nogometu. Imam samo lijepa sjećanja na ovo okruženje", rekao je Kranjčar koji je u QPR kod Harryja Redknappa došao na posudbu iz kijevskog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi bilo lako u posljednje vrijeme u Dinamu. Nisam se očito pravilno adaptirao na promjene koje su se dogodile. Zato mi je dolazak ovdje bio sjajan trenutak. Queens Park Rangers ima odličnu momčad i stručni stožer. Mislim da zaslužujemo ulazak u Premierligu", dodao je Kranjčar koji se nada da bi u siječnju mogao biti dogovoren i njegov potpuni prelazak iz Dinama u QPR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo