zoran se oprostio u suzama / Kranjčar predstavljen na službenoj presici: 'Možete i dalje očekivati atraktivan Dinamo, a Liga prvaka nam je prioritet'

Kranjčar je odgovorio na pitanje o dovođenju igrača te naglasio kako zasad nema namjeru dovoditi nikoga

24.6.2016.
13:42
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac, a kasnije i izbornik reprezentacije Zlatko Kranjčar, jučer je službeno imenovan za novog trenera zagrebačkog Dinama. 

Image
miljenik maksimirskih navijača /

Modri i službeno potvrdili veliku vijest: Cico Kranjčar je novi trener Dinama!

Image
miljenik maksimirskih navijača /

Modri i službeno potvrdili veliku vijest: Cico Kranjčar je novi trener Dinama!

Danas je imao službeno predstavljanje u prostorijama kluba, gdje se i sada već bivši trener Modrih, Zoran Mamić, oprostio od kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalio bih se klubu, na čelu s predsjednikom Barišićem, svim mojim suradnicima, svima koje sam sretao u klubu i oko njega. Svim radnicima i čistačicama, kuharicama... ma svima" rekao je Zoran te nastavio:

"Sreća je što na moje mjesto dolazi Cico, bio sam član ekipe koja je s njim osvojila duplu krunu. U klub se vraća njegova ikona. Cico je i ikona Zagreba. Od srca mu želim da ode stepenicu više s rezultatima Dinama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu biti ponosan na ono što sam ostavio. Izuzetno mi je teško bilo donijeti odluku, ali sam procijenio da je za moju obitelj i mene to najbolje rješenje. Posljednji događaj koji je bio oko moje kćeri je prelio čašu i ja sam odlučio da trebam otići. Imao sam zadnjih godinu dana vrlu tešku godinu i to smo izgurali na najbolji način i ne mislim da ne bih mogao i dalje, ali odlučio sam zbog obitelji", otkrio je Mamić sa suzama u očima.

Kranjčar se zahvalio Mamiću na lijepim riječima te mu poželio sreću u Saudijskoj Arabiji, gdje će trenirati Al Nassr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počašćen sam Dinamovim pozivom. Nisam se nadao jer nisam očekivao Zoranov odlazak", rekao je Cico predstavivši članove svog stožera - Marijana Vlaka kao sportskog direktora i Željka Sopića.

"Nemam razloga mijenjati Zoranov plan. Premalo je vremena do prve utakmice s Vardarom da bih nešto mijenjao. Zoran je do sada kvalitetno radio, a mi moramo dodati nešto svoje", rekao je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar je odgovorio na pitanje o dovođenju igrača te naglasio kako zasad nema namjeru dovoditi nikoga.

"Kadar igrača je vrlo kvalitetan. Ako će se tijekom odigravanja utakmice pojaviti situacija da nam treba igrača, tražit ćemo ih, ali u ovom trenutku nam ne trebaju", rekao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako se mora ići na redizajn, izgradnju novih stadiona te da će se potruditi da bude spona koja će stvoriti atmosferu i kvalitetu igre te kontinuitet rezultata.

Kakav Dinamo se može očekivati od njega?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete očekivati i dalje atraktivan Dinamo jer ima takvu kvalitetu igrača i samouvjerenje da imamo imperativ obraniti dvije titule. Očekujte nas u tom usmjerenju. Liga prvaka nam je prioritet i ostati tu što dulje. Vjerujem u kvalitetu igrača. Ja sam onaj koji će nadograditi Zoranov rad", rekao je Kranjčar.

Zlatko je u dresu Dinama odigrao 307 utakmica i pritom zabio 125 pogodaka, a bio je jedan od najvećih miljenika Dinamovih navijača Bad Blue Boysa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u subotu Cico će krenuti s momčadi na pripreme u Sloveniju.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo