Novi pocetak: Niko Kranjcar je smrsavio!

Niko Kranjcar vjeruje da moze ponovo pronaci svoju najbolju formu.

11.9.2014.
17:08
VOYO logo

"To je prica koja me je pratila cijeli zivot. To je nesto s cime sam se nosio tijekom karijere. Moram biti pazljiv sto jedem i kada jedem. Takav je metabolizam mog tijela i to je nesto na sto sam navikao ", rekao je Kranjcar za West London Sport.

Pred hrvatskim reprezentativcem druga je sezona koju ce provesti na posudbi u Queens Park Rangersu, ali ce ovoga puta za razliku od prosle sezone igrati medu elitom, u Premierligi. Prosle je sezone takoder po dolasku iz kijevskog Dinama imao problema s ozljedom i propustio je predsezonu, sto je kasnije itekako imalo utjecaja na njega. Ovoga je puta prica ipak drugacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/beq5zUDqJKc

"Ovoga sam puta prosao predsezonu u Ukrajini, sto nisam mogao prosle godine zbog ozljede. Izgubio sam tri ili cetiri kilograma i osjecam se super i sretan sam. Osjecam se puno bolje nego kada sam dosao ovdje prosle godine", zakljucio je 30-godisnji Kranjcar koji je prosle sezone u drugom razredu engleskog nogometa (Championship) upisao 2 gola i 3 asistencije u 29 odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo