KRAMARIĆ PONOVO NAPRAVIO SHOW U BUNDESLIGI: / Vatreni u 13 minuta zabio gol i namjestio dva

Image
Foto: Profimedia

Hoffenheim je postigao još jedan gol, za 4:2 i pobjedu domaćina pogodio je Bebou i to je bio jedini pogodak Hoffenheima na utakmici bez Kramarićevih zasluga

8.5.2021.
17:09
Profimedia
VOYO logo

Andrej Kramarić opet je napravio pravi dar-mar na terenu. hrvatskom reprezentativcu trebalo je samo 13 minuta u drugom dijelu utakmice Hoffenheima i Schalkea da zabije dva pogotka te dva namjesti.

Inače, Hoffenheim je gubio 2:0 na poluvremenu, ali onda je Krama u drugom dijelu odigrao praktički simultanku i svoju momčad doveo u prednost. Najprije je u 47. sjajno pogodio iz slobodnog udarca. Taj gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BREKALO ZABIO TRI GOLA U POBJEDI WOLFSBURGA 3-0: Pogledajte zašto Vatrenog traže najjači europski klubovi

Dvije asistencije

Krama je zatim u 52. minuti iz kornera pronašao Kevina Akpogumu koji je pogodio za poravnanje rezultata. taj pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nije tu bio gotov. Kramarić je u 60. minuti izveo slobodan udarac i u sredini pronašao Baumgartnera koji glavom pogađa za vodstvo Hoffenheima. taj pogodak pogledajte OVDJE.

Inače, Hoffenheim je postigao još jedan gol, za 4:2 i pobjedu domaćina pogodio je Bebou i to je bio jedini pogodak Hoffenheima na utakmici bez Kramarićevih zasluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo