KRALJEVSKI KLUB U PROSJAČKOM RUHU: / Evo gdje će Real Madrid igrati do kraja ove sezone

Image
Foto: Profimedia

Real Madridu, koji zaostaje dva boda za vodećom Barcelonom, preostaje još šest domaćih utakmica

21.4.2020.
14:55
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid bi preostale domaće prvenstvene utakmice ove sezone mogao odigrati na pomoćnom stadionu Alfredo di Stefano jer je sasvim izgledno kako će stadioni ostati zatvoreni za publiku, rekao je u ponedjeljak dužnosnik tog nogometnog kluba.

Stadion Santiago Bernabeu, kapaciteta 81.000 mjesta, na kojem Real Madrid igra svoje utakmice u fazi je obnove pa bi se radovi na prstenu oko njega trebali nastaviti idućih tjedana. Kako ne bi morao prekidati radove u lipnju, kada organizator natjecanja očekuje nastavak prvenstva, klub je zatražio i dobio dozvolu za odigravanjem preostalih susreta na "Di Stefanu", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROCURIO PLAN SLAVNOG TRENERA: /

Prodat će svog prvog napadača i odmah dovodi Marija Mandžukića

Image
PROCURIO PLAN SLAVNOG TRENERA: /

Prodat će svog prvog napadača i odmah dovodi Marija Mandžukića

U domu legendarnog Argentinca

Taj stadion se nalazi u sportskom kampu Real Madrida, u sjevernoj četvrti Valdebebas, a na njemu svoje utakmice igra klupski podmladak Castilla Real Madrid u trećoj ligi. Stadion je ime dobio po legendarnom argentinskom igraču koji je nosio bijeli dres "kraljevskog kluba" od 1953. do 1964. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvoren je 2006. godine te ima 6.000 mjesta. Dužina i širina terena jednaka je onoj Santiago Bernabéa.

Španjolska je s više od 200.000 zaraženih osoba koronavirusom jedna od najpogođenijih zemalja gdje je prvenstvo zaustavljeno 13. ožujka. Zasad je nepoznato kada bi se moglo nastaviti, a organizator La Liga razmatra mogućnost igranja u lipnju i srpnju bez publike. Konačnu odluku donijet će španjolsko ministarstvo zdravstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madridu, koji zaostaje dva boda za vodećom Barcelonom, preostaje još šest domaćih utakmica. Mora ugostiti Eibar, Valenciju, Mallorcu, Getafe, Alaves i Villarreal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo