KRAJ TRANSFER DRAME NA POLJUDU: / Tahiraja samo liječnički pregledi dijele od potpisa za Hajduk

Image
Foto: RTK

Na Poljudu bi ulogu ofenzivca uskoro mogao preuzeti albanski krilni napadač

12.1.2019.
10:23
RTK
VOYO logo

Francesco Tahiraj (22) je stigao u Split i još ga samo liječnički pregledi dijele od potpisa za Hajduk. Tahiraj može igrati ofenzivnog veznog ili krilo, rođen je u Torinu, a zadnje tri sezone je član slovenskog Aluminija za kojeg je odigrao 71 utakmicu i postigao 17 golova. Ove sezone je zabio devet puta i upisao četiri asistencije, piše dalmatinski portal.

Tahiraj igra u slovenskom Aluminiju, a ugovor mu ističe u lipnju. Već sad može pregovarati s novim klubovima pa su iz Slovenije stigle vijesti kako on pregovara s Hajdukom, a sada se čini da je transfer i pred samim krajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj je podrijetlom Albanac rođen u Torinu i prošao je Juventusovu školu, a u juniorskoj je dobi slan po posudbama u Italiji. NAkon toga dolazi u slovenski Zavrč, a od 2016. godine član je Aluminija iz Kidrićeva. U dresu Aluminija ove je sezone zabio 9 golova i ima 4 asistencije te je na polusezoni najbolji strijelac kluba.

Zavrzlama oko transfera

Podsjetimo, jučer je Radiotelevizija Kosovo objevila da je 22-godišnji Albanac Francesco Tahiraj novi član Dinama. Međutim, ta informacija nije potvrđena iz kluba, a tamošni novinar Telesporta Blerim Jahaj tvrdio je kako Tahiraj u pregovarima samo s Hajdukom. Ne zna se je li Tahiraj zbilja bio u pregovorima samo s Hajdukom, ali sada je jasno da neće postati novi igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ovog tjedna trener Dinama Nenad Bjelica na putu za pripreme u turski Belek potvrdio je da Mario Budimir odlazi u Iran na potpis ugovora s Persepolisom te je napomenuo kako se klub sada okreće traženju nove opcije u napadu.

Talijanski mediji pišu da je hrvatski prvak najizgledniji kandidat za dovođenje Ante Budimira (27) iz drugoligaša Crotonea. Budimir je ove sezone u 18 utakmica zabio tri gola i asistirao za još dva, a Dinamo će konkurenciju za njegov potpis imati u Mallorci i Lecceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo