NAPOKON /

Kraj još jedne sapunice: Olmo odlazi u Barcelonu, a Dinamo će lijepo zaraditi

Image
Foto: Profimedia

Sastanak s čelnicima trajao je više od sat vremena, ali izgleda da su prisutni uspjeli doći do kompromisa i da će transfer uskoro biti služben

6.8.2024.
15:34
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati Fabriziu Romanu, najpouzdanijem izvoru kad su u pitanju transferi, Dani Olmo postigao je verbalni dogovor s Barcelonom i transfer će se uskoro provesti u djelo.

Image
NAKON GODINE DANA /

Transfer mu nakon svega ne pada teško: Vatreni odlazi iz Ajaxa, novi klub traži u Španjolskoj?

Image
NAKON GODINE DANA /

Transfer mu nakon svega ne pada teško: Vatreni odlazi iz Ajaxa, novi klub traži u Španjolskoj?

Iako je Španjolac već prije bio pristao na uvjete koje su mu Katalonci nudili, Leipzig ga nije puštao jer su ponude koje im je Barcelona slala shvaćali uvredljivima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olmo je izuzetan igrač koji ima važnu vrijednost za nas. Spremni smo razgovarati o tome, ali on ima određenu vrijednost. Ako postoji rješenje prije četvrtka, onda postoji rješenje. U suprotnom, pridružit će se našim treninzima ovdje i imat ćemo još jednog vrhunskog igrača u svojim redovima," naglasio je sportski menadžer Leipziga Marce Schafer.

Naime, Barcelona je imala namjeru Olma kupiti za 40 milijuna eura i to "na rate", isplaćivanjem 10 milijuna eura svake godine počevši 2025. Uz to su bili spremni nadodati 10 milijuna eura ako Barça u idućih pet godina osvoji dva španjolska naslova, te još 10 milijuna ako u istom periodu osvoji i dvije Lige prvaka. Kad je ta ponuda odbijena, u sljedećoj je španjolski velikan podigao fiksnu brojku na 50 milijuna uz bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Barcelone, Deco, jutros je stigao u Leipzig kako bi se sastao prvo s Olmom i njegovim menadžerima, a zatim i s čelnicima njemačkog kluba. Sastanak s čelnicima trajao je više od sat vremena, ali izgleda da su prisutni uspjeli doći do kompromisa i da će transfer uskoro biti služben.

Romano tvrdi kako će Katalonci Danija platiti 55 milijuna eura odmah uz 7 milijuna eura bonusa te ga tako vratiti u matični klub.

Naravno, cijelu situaciju je pomno pratio Dinamo koji pri prodaji Danija Olma dogovorio 20 posto od razlike transfera što znači da će na ovom transferu zaraditi oko 5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo