KRAJ DUGE TRADICIJE: / Englezi nakon debakla na Euru spremaju revolucionarnu promjenu u nogometu!

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Debakl koji su doživjeli na Europskom prvenstvu u Francuskoj natjerao je Engleze da počnu razmišljati o uvođenju značajnih promjena u nogomet.

29.6.2016.
15:42
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Engleska je u osmini finala Eura doživjela senzacionalni poraz od apsolutnog autsajdera Islanda (1-2) nakon čega je izbornik Roy Hodgson podnio ostavku. I dok traje potraga za njegovim nasljednikom, izvršni direktor Engleskog nogometnog saveza (FA) Martin Glenn sprema se objaviti planove za velike promjene, a ona najvažnija bi, prema pisanju The Timesa, uistinu trebala biti revolucionarna.

Umor razlog neuspjeha?

U engleskoj Premier ligi se, naime, sprema uvođenje zimske stanke! Mnogi su treneri posljednjih godina tražili pauzu kakva postoji u ostalim najjačim europskim ligama, ali engleski tradicionalisti nisu htjeli ni čuti za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, serija neuspjeha reprezentacije na velikim natjecanjima nagnala ih je na razmišljanje da je jedan od razloga tome umor njihovih igrača koji nemaju stanku tijekom sezone. Glenn je stoga spreman srušiti tradiciju, pa bismo ubuduće tijekom zime mogli imati kratak odmor od Premier lige. No, odustajanje od ligaškogt kola na Štefanje nam se ne čini vjerojatnim, tako da bi stanka mogla uslijediti nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo