KRAH HAJDUKOVOG DIJAMANTA: / 'Bio sam spreman vratiti se na Poljud za mizeran novac, ali su oni bili potpuno neozbiljni'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Odlične predstave u dresu Hajduka donijele su mu nadimak 'sinjski dijamant'.

22.3.2017.
17:17
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Bio je apsolutni heroj Poljuda. Ante Vukušić je nakon tri seniorske sezone u splitskom velikanu 2012. potpisao ugovor s Pescarom i baš kad se mislilo da stvari za njega mogu ići samo na bolje dogodilo se suprotno pa je danas sa samo 25 godina slobodan igrač.

Mnogi su mislili da bi se mogao vratiti u Hajduk međutim to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo o tome ove zime. Bili smo u kontaktu. Bio sam spreman igrati za mizeran iznos, vratiti se na 'dječački' ugovor, novac mi nije bio prioritet, ali eto... Ne želim ulaziti u njihovu politiku, ali sve mi je to djelovalo neozbiljno prema meni", rekao je Vukušić u razgovoru za Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak sam bio došao u Split, poštujem ih, ali mi je bezveze što mi se poslije nitko nije javio. Željeli me ili ne očekivao sam povratnu informaciju", potužio se napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tomu tvrdi da je Hajduk i dalje jednina opcija u HNL-u za njega te da bi se rado vratio kao i to da smatra kako bi bio koristan momčadi.

"Imao sam ponudu iz Japana, ali to sam ostavio na čekanju jer mi je tek 25 godina i mislim da imam još mnogo toga za reći", poručio je Vukušić, koji je nedavno raskinuo ugovor s njemačkim drugoligašom Greuther Furthom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo