KRADE LI LEGENDARNI NIZOZEMAC POSAO BILIĆU? / Bivši hrvatski izbornik odgovorio na glasine o smjeni

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON
30.3.2017.
14:36
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

West Ham u taj dvoboj ulazi s 12. mjesta i s 33 boda, odnosno devet više od Hulla koji je na 18. mjestu, u zoni ispadanja. Bilićeva momčad u tu utakmicu donosi niz od tri uzastopna ligaška poraza, a West Ham na desetu ovosezonsku pobjedu čeka od 4. veljače i gostovanja kod Southamptona na kojem je londonski klub slavio s 3-1.

Image
SLAVEN BILIĆ U TEŠKOJ POZICIJI: /

Glasine o smjeni došle i do igrača, evo kakav je njihov stav

Image
SLAVEN BILIĆ U TEŠKOJ POZICIJI: /

Glasine o smjeni došle i do igrača, evo kakav je njihov stav

Povratak kapetana

West Ham će protiv Hulla biti osnažen povratkom kapetana Marka Noblea koji je propustio dvoboj protiv Leicester Cityja nakon što se ozlijedio dva kola prije u srazu s Chelseajem, a stanje pogoršao tijekom gostovanja kod Bournemoutha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noble nije nastupao, ali je trenirao i vraća se u momčad", najavio je Bilić koji ni za utakmicu s Hullom neće na raspolaganju imati veznjaka Michaila Antonija koji je s devet pogodaka najbolji klupski strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četveromjesečne stanke zbog ozljede leđa treninzima se vratio senegalski napadač Diafra Sakho. Brojne ozljede u momčadi kumovale su lošim ovosezonskim rezultatima West Hama koji je prošle sezone, nakon senzacionalnog prvaka Leicester Cityja, bio najugodnije iznenađenje engleskog prvenstva.

'Još sam uvijek motiviran'

Zbog loših rezultata počele su i medijske špekulacije o mogućoj smjeni Slavena Bilića s menadžerske pozicije. Igrači su čvrsto stali uz bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije, ali u nekim se medijima pojavila informacija kako će na kraju sezone Bilić biti zamijenjen nekadašnjim nizozemskim reprezentativnim braničem Jaapom Stamom koji s uspjehom vodi Reading prema doigravanju za plasman u Premier ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Miran sam, još uvijek imam posla s West Hamom. Još sam uvijek vrlo motiviran", odgovorio je Bilić na pitanje o mogućoj smjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo