KOVAČU SIGURNO NEĆE BITI UGODNO NAKON OVOGA: / Hrvatski trener mu spasio karijeru, a ovaj mu uzvraća vrlo ružnim komentarima

Image
Foto: Profiemdia

Coutinho je ipak malo pretjerao kada je komentirao stanje u momčadi nakon odlaska Kovača

2.12.2019.
14:27
Profiemdia
VOYO logo

Kada se ovoga ljeta radila križaljka, odnosno rekonstrukcija Bayernove ekipe, na popisu mogućih pojačanja našao se i brazilski kreativac Phillipe Coutinho, koji je u siječnju 2018. godine prešao u Barcelonu u nadi da će tamo ostvariti sve svoje snove. Na koncu je Coutinho ispao teški promašaj Katalonaca i ovoga ljeta tražio je slamku spasa. Pružio mu je priliku Bayern u obliku dvogodišnje posudbe s pravom otkupa, pod vodstvom Nike Kovača koji mu je odmah našao mjesto u momčadi i ovaj se vrlo brzo snašao.

Coutinho danas kaže kako je presretan u Bavarskoj i da se neće vraćati u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo se osjećam ovdje i sretan sam. Plan je da u Bayernu ostanem ovu sezonu i fokusiran sam na to. Ovdje mi sve odgovara i ne krijem da bih volio ostati ovdje i dulje od jedne sezone", rekao je Coutinho.

Image
Foto: AFP

firo: 24.08.2019, football, 1.Bundesliga, season 2019/2020, FC Schalke 04 - FC Bayern Munich, Munich 0: 3 Coutinho and Ivan Perisic, substitution by coach Niko Kovac and Robert. | usage worldwide, Image: 467106575, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Kaže preporodio ih Flick

Međutim, Coutinho je ipak malo pretjerao kada je komentirao stanje u momčadi nakon odlaska Nike Kovača. Ostavio je dojam kao da su kod Hrvata proživljavali noćnu moru, kao da im nije bilo jasno što Kovač traži, te da ga je na koncu baš Hrvat sputavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijemo njegov način treninga i igramo dobro. Stvari idu kako treba i ono što je najvažnije, trener je donio nešto novo, što nam je nedostajalo. Osjećam da sam važan dio momčadi, ali pred nama je još mnogo posla", rekao je Brazilac.

Pod Hansijem Flickom, novim, ali još uvijek privremenim, trenerom, Bayern je nanizao četiri pobjede uz gol-razliku 14:0, a tek su u prošlom kolu kiksali i izgubili s 2:1 od Bayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo