KOVAČU OVO ZAISTA NIJE TREBALO: / Hrvatski trener udario po svojim igračima, pa onda uvrijedio i navijače Bayerna

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice uslijedila je rafalna paljba po Niki Kovaču

31.10.2019.
7:51
Profimedia
VOYO logo

Aktualni prvak Njemačke, minhenski Bayern, svladao je u drugom kolu Kupa drugoligaša Bochum s jedva 2:1. Momčad donjeg doma druge Bundeslige nadigrala je ekipu Nike Kovača i sve do 83. minute imali su ih u nokdaunu, ali se Bayern nekako iskoprcao i uspio zabiti dva gola, na mišiće, u sutonu utakmice.

Dakako, nakon utakmice uslijedila je rafalna paljba po Niki Kovaču i njegovu Bayernu jer ovako skromno i bljedunjavo izdanje protiv jedne od najgorih momčadi druge njemačke lige, zaista i ne zaslužuje bolji tretman. Na Twitteru je već započela kampanja za smjenu Nike Kovača, a ona medijska ionako traje već neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakopava se

I sada, umjesto da Kovač proba malo iskontrolirati štetu, on pred kamerama bira poprilično destruktivnu retoriku. Za rezultat je okrivio svoje igrače. "Sve je bilo pogrešno 60-70 minuta. Činjenica da smo imali toliko loših dodavanja ima veze sa stavom. Taktici ništa ne fali. Problem je stav igrača. Bilo ih je previše koji su loše dodavali. Kad su Coutinho i Muller ušli, stvari su počele napredovati. Na kraju smo imali i malo sreće protiv Bochuma koji je zaista igrao vrlo dobro", rekao je Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, to mu nije jedina izjava zbog koje su navijači podivljali, u drugoj je uspio uvrijediti i pristalice Bayerna. Novinari su ga pitali koji su prema njegovu mišljenju najbolji navijači u Njemačkoj, a Kovač je hladno ispalio kako su to za njega ipak navijači Eintrachta. Izjava je to kojom bi se Kovač mogao dodatno zakopati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo