SVE JE VIŠE ZAINTERESIRANIH / Kovačiću se pridružuje još jedan Vatreni? Chelsea se uključio u utrku za sve popularnijim hrvatskim reprezentativcem

Image
Foto: Profimedia

Do sada se govorilo kako bi se visina odštete kretala negdje oko 25 milijuna eura

17.5.2022.
18:46
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac, Borna Sosa, imao je sjajnu sezonu u Bundesligi i ponajbolji je igrač Stuttgarta, Vatreni je jedan od najboljih lijevih bekova u Njemačkoj, ima možda i najbolji centaršut u ligi i samim time je privukao dosta pažnje drugih europskih velikana.

Sada se već smije reći da je Sosa prerastao Stuttgart, klub koji se u posljednjem kolu izborio za opstanak u ligi, a uz to Vatrenog traži oveći broj europskih velikana, poput Manchester Uniteda, Barcelone, Bayerna, a sada se, kako piše urednik Bilda, Christian Falk, u utrku za Sosom uključio se i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interes Chelseaja

Falk piše kako Marcos Alonso, lijevi bek Chelseaja, odlazi u Barcelonu i da je trener londonskih Plavih zagrizao baš za Bornu Sosu. Do sada se govorilo kako bi se visina odštete kretala negdje oko 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sosa trenutno prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, a ove je sezone u 30 utakmica zabio dva gola i namjestio ih još devet. Ukupno je za Stuttgart odigrao 82 utakmice, upisao je tri gola i 23 asistencije. U reprezentaciji je od rujna prošle godine i skupio je pet vrlo dobrih nastupa za Vatrene te je trenutno najbolji lijevi bek kojeg Zlatko Dalić ima na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo