KOVAČIĆEV SUIGRAČ POLUDIO ZBOG BIZARNE IDEJE: / 'Ovo je sramotno. Pa jesmo li mi životinje?'

Image
Foto: Profimedia

'Trebalo mi je vremena da pronađem riječi za ove momke'

6.4.2020.
8:32
Profimedia
VOYO logo

Prije nekoliko su dana dvojica francuskih liječnika predložila da se eksperimentni lijek za koronavirus testira u Africi na tamošnjoj zaraženoj populaciji, a zbog toga su već žestoko reagirali najveći afrički nogometaši poput Didiera Drogbe i Samuela Eto'a. Sada im se u reakcijama pridružio i nogometaš Chelseaja Nijemac afričkih korijena Antonio Rudiger.

"Trebalo mi je vremena da pronađem riječi za ove momke. Dva francuska liječnika na TV-u predlažu da se u Africi sprovede eksperiment za cjepivo protiv covida-19... Kao da su Afrikanci neka vrsta životinja? Sramotno! Ovo je rasizam na najvišem nivou", napisao je na Twitteru 27-godišnji Nijemac porijeklom iz Sierra Leonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, liječnici Jean-Paul Mire i Camillea Locht, jedan predstojnik klinike za reanimaciju u pariškoj bolnici Cochin, a drugi direktor Državnog instituta za zdravlje i medicinsko istraživanje izjavili su sljedeće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto mi ne bismo svoje eksperimentalne lijekove protiv koronavirusa testirali u Africi? Ondje ne nose maske, ionako nema lijekova, nema reanimacije... To se već radilo, u nekim istraživanjima vezanima za AIDS. Testirali smo na prostitutkama jer smo znali da su ionako izrazito izražene toj bolesti i da ionako ne koriste zaštitu", rekao je Mira, a drugi se nadovezao.

"Tako je. Ima kolega pravo. Razmišljamo o jednoj paralelnoj, ali eksperimentalnoj studiji u Africi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo