SKANDAL S RASIZMOM SE NASTAVLJA / Kovačićev suigrač i Chelseajev veliki talent prestaje igrati za Englesku? Razlog je potpuno opravdan

Image

Za Englesku bi to bio veliki gubitak jer je riječ o perspektivnom igraču

15.7.2021.
10:42
VOYO logo

Mladi nogometaš Chelseaja i velika nada engleskog nogometa, Callum Hudson-Odoi (20), navodno veoma ozbiljno razmišlja o tome da prestane igrati za Englesku i počne igrati za reprezentaciju svoje druge domovine, Gane.

O tom potezu razmišlja zato što su reprezentativci Engleske, Bukayo Saka, Marcus Rashford i Jadon Sancho doživjeli teške rasističke napade na društvenim mrežama zbog promašenih penala u finalu Eura, a mladi Hudson-Odoi ne želi si priuštiti takve neugodnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odoi je nedavno posjetio rodnu Ganu, a tamo je bio s predsjednikom Akufa-Addom i ovaj je pozvao svog ministra sporta da učini sve kako bi privolio Calluma da zaigra za Ganu.

Image
Image

Ima pravo nastupa

Odoi je dosad skupio tri nastupa za Englesku, ali još uvijek ima opciju da promjeni reprezentaciju, ali samo pod uvjetom da ne nastupi ponovo za Englesku. Odoi će također morati čekati studeni sljedeće godine jer FIFA ima pravilo da za promjenu reprezentacije moraju proći barem tri godine od posljednjeg nastupa za jednu reprezentaciju, a Odoi je posljednji put igrao za Englesku 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Englesku bi to bio veliki gubitak jer je riječ o perspektivnom igraču koji s 20 godine vrijedi više od 30 milijuna eura, ali opet razlog zbog kojeg bi mijenjao reprezentaciju sasvim je opravdan jer Rashford, Saka i Sancho primili su više od 12.500 rasističkih uvreda nakon finala Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo