GVARDIOL NIJE BIO NA KLUPI / Kovačić pomogao Cityju da upiše minimalnu pobjedu, Kane spasio Bayern

Image
Foto: Profimedia

Kovačić je igrao za City do 83. minute, dok Joško Gvardiol nije konkurirao za nastup zbog ozljede gležnja.

24.2.2024.
20:54
Profimedia
VOYO logo

Aktualni prvaci Engleske, nogometaši Manchester Cityja minimalnom 1-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Bournemoutha u 26. kolu primakli su se vodećem Liverpoolu na bod zaostatka.

Image
PODJELE BODOVA /

Bjelica i Juranović ispustili bodove, svi Hrvati remizirali u Bundesligi

Image
PODJELE BODOVA /

Bjelica i Juranović ispustili bodove, svi Hrvati remizirali u Bundesligi

Važnu ulogu u jedinom golu na utakmici imao je i hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić, on je u 24. minuti dugom loptom pronašao Haalanda u domaćem 16-ercu, udarac Norvežanina obranio je Neto, ali najbrže je na odbijanac reagirao Foden i zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi City sada ima 59 bodova, jedan manje od vodećeg Liverpoola, dok je Bournemouth 13. sa 28 bodova.

Kapetan engleske nogometne reprezentacije Harry Kane postigao je dva pogotka i donio pobjedu Bayernu u dvoboju 23. kola njemačke Bundeslige s RB Leipzigom, u kojem su Bavarci pred svojim navijačima slavili s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane je u 56. minuti doveo Bayern u vodstvo. U 70. minuti gosti su izjednačili pogotkom slovenskog reprezentativca Benjamina Šeška. Konačnih 2-1 postavio je engleski napadač svojim drugim pogotkom na utakmici, a postigao ga je u prvoj minuti sučevog dodatka.

Tako je Bayern prekinuo niz od dva uzastopna poraza i nakon 23. kola ostao na osam bodova zaostatka za vodećim Bayerom. RB Leipzig je s 40 bodova ostao na petoj poziciji, bod iza Borussije Dortmund koja ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u dvije utakmice protiv Rumunjske može napraviti veliki korak prema prvom mjestu. Dvoboje 28. veljače i 3. ožujka pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo