PEP ĆE POLUDJETI /

Kovačić i Gvardiol u paklenom ritmu: Moraju igrati u razmaku od samo 48 sati

Image
Foto: Profimedia

Za sve su na kraju krivi Man Utd i policija

4.9.2024.
14:36
Profimedia
VOYO logo

Suludi raspored europskih nogometnih utakmica udario je po Manchester Cityju iako je Pep Guardiola jedan od najglasnijih kada je u pitanju prosvjed protiv zgusnutih rasporeda.

Image
RAZNE OPCIJE /

Sosa pred Portugal: 'Izbornik je u pravu, dosta je toga novo, ali imamo zanimljive ideje'

Image
RAZNE OPCIJE /

Sosa pred Portugal: 'Izbornik je u pravu, dosta je toga novo, ali imamo zanimljive ideje'

Manchester City će tako imati samo otprilike 48 sati između dviju utakmica nakon što je njihova domaća utakmica šesnaestine finala Carabao Cupa protiv Watforda zakazana za 24. rujna u 20:45 sati. Prošireni UEFA-in kalendar zakomplicirao je u Engleskoj domaća natjecanja, a Cityjev ždrijeb za Hornetse sukobio se pak s okršajem Europske lige na Old Traffordu. Manchester United ugošćuje Twente 25. rujna i lokalne policijske snage nemaju kapacitet da oba kluba u gradu igraju isti dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je stoga pristao prebaciti utakmicu trećeg kola Carabao Cupa dan ranije, ali to najblaže rečeno predstavlja logističke probleme za Pepa Guardiolu. Prvaci Premier lige susreću se u petom kolu prvenstva s Arsenalom na Etihadu u nedjelju 22. rujna. u 17:30, nudeći minimalan odmor između susreta.

Guardiola hladi živce na pecanju

Engleski mediji pišu kako Guardiola provodi vrijeme putujući po Norveškoj tijekom ove reprezentativne stanke - i planira ići na pecanje - ali glavobolja zbog kalendara će svakako pokvariti njegovo vrijeme. Smatra se da UEFA-in raspored ima prednost u ovakvoj situaciji, što znači da se utakmica Uniteda ne može pomaknuti za četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska liga produžila je svoje prvo kolo preko srijede i četvrtka, ali nakon što je Unitedova utakmica bila postavljena, upravno tijelo nije bilo voljno pomaknuti je. Tek će se vidjeti kako će Guardiola baratati postavama i koje igrače će eventualno odmarati te kako će se na kraju sve skupa osjetiti i na minutaži Matea Kovačića i Joška Gvardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo