SUKOB NA WEMBLEYU /

Kovačić i Gvardiol love svoj prvi trofej ove sezone: Sprema se Manchesterski derbi

Image
Foto: Profimedia

Ova utakmica donosi uzbudljivu reprizu finala FA Cupa iz svibnja, kada je United šokirao City i osvojio trofej na istom stadionu

10.8.2024.
11:01
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Joško Gvardiol imat će priliku uloviti prvi trofej ove sezone u subotu u dvoboju Community Shielda između Manchester Cityja i Manchester Uniteda na londonskom Wembleyu.

Image
PROMJENE /

Na Opus Arenu se od nove sezone ulazi po drugačijim pravilima, isto vrijedi i za Dinamo

Image
PROMJENE /

Na Opus Arenu se od nove sezone ulazi po drugačijim pravilima, isto vrijedi i za Dinamo

Ova utakmica donosi uzbudljivu reprizu finala FA Cupa iz svibnja, kada je United šokirao City i osvojio trofej na istom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi su tijekom priprema u SAD-u polako vraćale svoje ključne igrače. City je imao koristi od prisutnosti Jacka Grealisha i Erlinga Haalanda, s tim da je Haaland postigao hat-trick protiv Chelseaja, čime je uklonio sumnje o svojoj formi. Iako su ključni igrači poput Kevina De Bruynea i Rodrija još uvijek van terena. Ova utakmica pruža sjajnu priliku za njih da ostave snažan dojam i pokažu svoj značaj u novoj sezoni.

S druge strane, Manchester United polako vraća svoje startere. Antony, Christian Eriksen i Scott McTominay su se već priključili momčadi u SAD-u, dok su Bruno Fernandes, Diogo Dalot, Alejandro Garnacho i Joshua Zirkzee nedavno krenuli s treninzima. Nažalost, United će biti bez Lenyja Yora zbog povrede stopala i Rasmusa Hojlunda zbog ozljede hamstringsa. Uz to, Jonny Evans i Victor Lindelof su upitni, dok je Harry Maguire pretrpio novi udarac, čime se nastavljaju problemi u obrani. Aaron Wan-Bissaka također se bori s povredom, iako postoji mogućnost da se Lisandro Martinez vrati na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utakmica obećava biti zanimljiva s obzirom na pokušaje obje momčadi da vrate svoje zvijezde u formu. Iako će se ovaj susret razlikovati od FA Cup finala, City bi mogao imati prednost s Grealishom i Haalandom u dobrom ritmu. S obzirom na trenutne poteškoće Uniteda u obrani, mogli bi biti ranjivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo