KAKAV DAN ZA HRVATA / Kovačić čudesnim potezima oduševio navijače Chelseaja, prvo asistirao, a onda i zabio pogodak na Stamford Bridgeu

Image
Foto: Profimedia

U drugom poluvremenu Mateo Kovačić postigao je i gol koji je sjajno povezao s prvom asistencijom

11.9.2021.
19:45
Profimedia
VOYO logo

Mateo Kovačić je prvi put u Premier ligi u istoj utakmici postigao pogodak i imao asistenciju zahvaljujući čemu je europski prvak Chelsea na svom Stamford Bridgeu svladao Aston Villu s 3-0 (1-0) u dvoboju 4. kola engleske Premier lige. Prvi pogodak za Chelsea pao je u 15. minuti kada je strijelac bio Romelu Lukaku.

Maestralnu akciju započeo je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je na sebe nanizao nekolicinu igrača Aston Ville. On je uspio proći pored svih i sačuvati loptu te je zatim uputio prizemnu loptu koja je stigla do Lukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije tu bio kraj majstorijama Hrvata! U drugom poluvremenu, točnije u 49. minuti, Mateo Kovačić postigao je i gol koji je sjajno povezao s prvom asistencijom. Sve se dogodilo nakon što je igrač Ville išao dodati loptu svojem golmanu, ali vratar ju nije stigao pokupiti već je do nje došao Kovačić i zabio gol!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na isteku vremena, u trećoj minuti sučevog dodatka sjajnim je pogotkom u rašlje svoj drugi gol postigao Lukaku za konačnih 3-0. Chelsea iz četiri utakmice ima 10 bodova, baš kao i vodeći Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo