KOVAČEVA PRVA POBJEDA: / Eintracht iz mrtvog kuta do tri boda

Image
Foto: AFP, FRANK RUMPENHORST

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač ostvario je prvu pobjedu otkad je postao trener njemačkog prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta.

19.3.2016.
21:07
AFP, FRANK RUMPENHORST
VOYO logo

U 27. kolu Bundeslige Eintracht je na svojoj Commerzbank Areni svladao Hannover s 1-0. Namučila se Kovačeva momčad protiv najslabijeg sastava lige, ali je ipak izvukla pobjedu zahvaljujući pogotku Anisa Ben-Hatire u 33. minuti utakmice. Tuniški se reprezentativac odlično snašao u jednoj teškoj situaciji i gotovo iz mrtvog kuta iznenadio gostujućeg vratara Ron-Roberta Zielera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht se sada nalazi na 17. mjestu, u zoni ispadanja, ali ima jednaki broj bodova kao i Hoffenheim koji je ispred njega i Augsburg koji drži 15. mjesto. Posljednji je, pak, Hannover kojem je ovo bio 12. poraz u posljednjih 13 utakmica. Sljedeće kolo, nakon reprezentativne stanke, donosi Kovaču najteži mogući izazov - gostovanje kod Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je, podsjetimo, 8. ožujka imenovan trenerom Eintrachta u kojem je naslijedio Armina Veha. Ovo mu je bila druga utakmica na klupi frankfurtskog kluba, a u prvoj je poražen u gostima kod Borussije Mönchengladbach (0-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo