KOVAČEVA IZJAVA PODIGLA PRAŠINU: / Hrvat se ispričavao Guardioli, otkriveno što se krije u pozadini cijelog slučaja

Image
Foto: Profimedia, AFP

Ubuduće će malo više morati paziti što govori

31.7.2019.
9:05
Profimedia, AFP
VOYO logo

Izjava NikeKovača kako je optimističan po dolasku LeroyeaSanea u Bayern podigla je dosta prašine u Münchenu.

Karl-Heinz Rummenigge pošteno ga je oprao zbog izrečenih riječi te je javno izjavio da mu se nije svidjela izjava hrvatskog stručnjaka. Poslije 6-1 pobjede nad Fenerbahčeom Kovač je otkrio da je razgovarao s PepomGuardiolom, trenerom Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričao sam mu se zbog izjave. Malo sam pretjerao, ali bit ću suzdržaniji u budućnosti. Također želim se ispričati i Manchester Cityju", kazao je Kovač.

Potvrdio je i da nakon susreta razgovarao s Rummeniggeom u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i Braco

"Nema ljutnje, ničega. Sve je razjašnjeno i sve je OK", dodao je. Situaciju je prokomentirao i sportski direktor HasanSalihamidžić.

"Savjetovani smo da ne govorimo o igračima koji su pod ugovorom s drugim klubovima. Zbog toga je Rummenigge to rekao", kazao je Braco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Karl Heinz RUMMENIGGE, (management chairman), gesture, skeptical, single image, one-cut motif, portrait, portrait, portrait. "Pro Evolution Soccer" is the name of the soccer simulation by manufacturer Konami. Everything new in the 2019/2020 season: FC Bayern Munich will probably cooperate with Konami in the upcoming season. The Japanese video game giant is the maker of the PES / Pro Evolution Soccer series and the clear competitor to EA Sports' "FIFA" series. FC Bayern Munich - Presentation of the new Platinum partnership with the Japanese video game manufacturer KONAMI. Soccer 1. Bundesliga, Season 2019/2020, on 07/11/2019. | usage worldwide, Image: 457424390, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

U međuvremenu, Bild se pozabavio pozadinom izjave drugog čovjeka Bayerna.

"Kovač je 9. srpnja izjavio da se Bayern natječe s državama. Mislio je na Manchester City. To se nije svidjelo Englezima. Od tada, Bayernovi šefovi pokušavaju izbjeći javne provokacije tako da ne bi umanjili šanse za dolazak Sanea."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski As objavio je u srijedu loše vijesti a Bayern, a one kažu da je Guardiola jasno poručio Saneu da ga neće pustiti.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo