NIKO KOVAČ USKORO DOBIVA NOVOG ŠEFA: / Legendarni Nijemac jedan je od njegovih najvećih kritičara

Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia
Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Poznato je da je Hoeneß veliki kritičar NIke Kovača kao trenera najjačeg njemačkog kluba, ali i Kahna "krasi" ta osobina

30.10.2019.
9:47
Glyn KIRK / AFP / Profimedia
VOYO logo

Došao je kraj jedne ere u najmoćnijem njemačkom klubu. Predsjsdnik Bayerna Uli Hoeneß objavio je da je njegov odlazak s pozicije tek formalnost i da će se on dogoditi 15. studenog ove godine.

Otići će Hoeneß na spektakularan način, pred 15 tisuća uzvanika 67-godišnjak prepustit će svoju poziciju nekom drugom, doznaje njemački Sport Bild. Najvjerojatniji nasljednik Hoeneßa je legendarni vratar njemačke reprezentacije i Bayerna Oliver Kahn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da je Hoeneß veliki kritičar NIke Kovača kao trenera najjačeg njemačkog kluba, ali i Kahna "krasi" ta osobina, tako da se za hrvatskog trenera zapravo ništa neće ni promijeniti.

Image
NIKO KOVAČ NA UDARU BIJESNIH NAVIJAČA: /

Krenula kampanja za njegovu smjenu: 'Nema pojma što radi...'

Veliki kritičar

"Ne treba nam Kovač, Nagelsmann ili neki takav trener. Nama treba Zidane koji zna voditi momčad punu zvijezda", govorio je Kahn u jednom od svojih istupa protiv Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U budućim intervjuima bio je malo mekši:

“Morate shvatiti da je Bayernova sezona bila jako teška za novog trenera kao što je Niko Kovač. Ako se prisjetite, na početku sezone njemački reprezentativci su došli u Bayern potpuno razočarani zbog ispadanja u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu. Puno problema s ozljedama, novi trener s novom filozofijom. Sada kada su osvojili Kup i Prvenstvo, to je sjajni Nikin posao u jako, jako teškim uvjetima u Bayernu ove sezone", govorio je Kahn u nedavnom intervjuu za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo