KOVAČ PRONAŠAO ZAMJENU ZA ARJENA ROBBENA: /

Hrvatski strateg sprema se ukrasti kapitalca pred nosom konkurencije

Image
Foto: AFP

Hrvatski strateg traži pojačanja kako bi zamijenio legende koje odlaze

19.12.2018.
11:31
AFP
VOYO logo

Bayern Munchen našeg Nike Kovača krenuo je u ofenzivu kada je u pitanju dovođenje centarfora, a glavna meta je napadač Rome Cengiz Under. Međutim, planove bi mu mogli pokvariti Arsenal i Tottenham jer oba londonska kluba također žele Turčina, a mogu mu obećati i više minuta na terenu.

Bavarci ovog 21-godišnjaka vide kao zamjenu za Arjena Robbena koji se sprema napustiti aktualnog njemačkog prvaka na kraju sezone. ESPN-ovi izvori ipak tvrde kako je Under skloniji prelasku u neki klub iz Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za Turčina

Isti izvori tvrde i da su tuskog napadača ovog mjeseca skautirala i dva Manchester, ali službenih kontakata još nije bilo. Under igra sjajno ove sezone za Romu, u 14 ligaških nastupa upisao je četiri asistencije i dva pogotka dok je u Ligi prvaka zasad na tri gola i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je sedma u Serie A, a u Ligi prvaka ju očekuje ogled s Portom u osmini finala. Momčad Eusebija Di Francesca ima priliku ponovno ostvariti dobar rezultat u Europi pa im prodaja Undera baš i nije najdraža opcija, ali spominje se da bi za cijenu od 50 milijuna eura promijenili mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo