Kovač priznao: 'Rekao sam Šukeru...ali on je moj šef'

Okrnjena hrvatska nogometna reprezentacija otputovala u London gdje će u srijedu 12. studenog odigrati pripremnu utakmicu protiv Argentine.

10.11.2014.
13:12
VOYO logo

'Kada smo saznali da s Italijom igramo u tom terminu, predsjednik saveza Davor Šuker nam je već najavio kako ćemo morati prije toga odigrati i prijateljski susret. Novac se mora zarađivati i na taj način, je termina za te utakmice sve manje. Tada sam već rekao Šukeru da mi taj termin ne godi, ali on je moj šef i moram to poštivati'', rekao je izbornik Kovač okupljenim novinarima pred polazak u London.

Očekivano, nije dozvolio da se selekcija bez glavnih zvijezda nazove B reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/Oib2F0hrQLb/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

"Ne vodim na put drugu momčad , sve je to reprezentacija Hrvatske. Pratimo te momke, a sada se mogu dokazati nama i drugima, mogu sebe staviti u izlog za druge klubove. Smatram da imamo veliku kvalitetu u našoj ligi. Sada u Ligi 10 igraju svi najbolji, vidi se prema Dinamu i Rijeci da imamo dobre momke koji se mogu suprotstaviti ekipama iz jačih liga", poručio je izbornik, te se osvrnuo na utakmicu s Italijom za vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskusni su, igraju svoj stil, dosta sporo, Conte je sve uspješne navike iz Juventusa usadio u reprezentaciju. Imaju mehanizme i automatizme koji se vide kroz cijelu utakmicu. Bit će to drugačija utakmica od svih dosadašnjih u kvalifikacijama, ne zaboravimo da igramo u hramu talijanskog nogometa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da će Vatreni u ponedjeljak u Londonu i na tenis, bodriti Marina Čilića protiv Novaka Đokovića na teniskom Mastersu u O2 Areni.

Kandidati za Argentinu: Kalinić, Vargić, Strinić, Vrsaljko, Milić, Jedvaj, Tomečak, Lešković, Schildenfeld, Leovac, Mitrović, Badelj, Jajalo, Rog, Antolić, Kovačić, Halilović, Sharbini, Čop, Kalinić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaju u Zagrebu za Italiju: Subašić, Srna, Lovren, Ćorluka, Pranjić, Vida, Modrić, Brozović, Rakitić, Perišić, Olić, Kramarić, Mandžukić

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo