KOVAČ POLUDIO ZBOG IZJAVA O PERIŠIĆU: / Već dugo nismo vidjeli hrvatskog trenera u ovakvom izdanju

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Perišić je stigao u Munchen na liječnički pregled i ovih bi dana trebao potpisati ugovor s bavarskim divom

13.8.2019.
8:00
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac u gostujućoj pobjedi Wolfsburga 5:3 protiv trećeligaša Halleschera u 1. kolu njemačkog kupa, dok je Bayern Nike Kovača nadigrao Cottbus s 3:1 u gostima.

Nakon 90 minuta utakmice Wolfsuburga i Halleschera bilo je 3:3, a u produžetku su pobjedu Wolfsburgu donijeli William (92) i Brekalo (94), koji je u igru ušao u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hallescher strijelci su bili Felix Drinkuth (43), Sebastian Mai (57) i Mathias Fetsch (90), a za Wolfsburg pogotke su postigli Wout Weghorst (44), Yannick Gerhardt (49), William (70, 92) i Josip Brekalo (94).

Bayern je odradio korektno gostovanje u Cottbusu, inače četvrtoligašu, ali demonstrirao je nemoć u završinici. Tri su pogotka zabili Lewandowski, Coman i Goretzka, a Taz je smanjio na 1:3 u posljednjim trenucima utakmice. Međutim, Bayern je mogao zabiti puno više. Od 27 udaraca prema golu, odnosno deset u okvir, ušla su im samo tri. Utakmica je bila u potpunosti na strani Bavaraca koji su imali 73 posto vremena loptu u svojem posjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Profimedia, AFP

Kovač zagrmio

Iako je utakmica s Cottbusom trebala biti u fokusu novinara, oni su se ipak usredotočili nešto intrigantniju temu, a to je transfer Perišića u Bayern. Naime, Perišić je stigao u Munchen na liječnički pregled i ovih bi dana trebao potpisati ugovor s bavarskim divom. Međutim, ne sviđa se svima transfer Vatrenog jer ipak je on bio tek treći ili četvrti 'pick', a govorilo se da je već i u godinama, odnosno na zalasku karijere.

Zbog toga je Niko Kovač u ponedjeljak po prvi puta zagrmio pred novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatni su mi komentari o tome kako je netko loš igrač, a da ga uopće nisu vidjeli na terenu. Ne postoji B, C ili D rješenje, svatko zaslužuje respekt", vrlo je jasan bio Kovač, a usput je i potvrdio njegov dolazak.

"Da, bio je danas na liječničkom, on je tu, a čelnici rade na dovođenju još nekoliko pojačanja", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo