KOVAČ POKUŠAO OBJASNITI NOVI DEBAKL: / Pitanje je kako će ove izjave 'sjesti' Bayernovim navijačima: 'Igrali smo odlično'

Image
Foto: Profimedia

Od svega, Kovača najviše brine ozljeda Niklasa Sülea

19.10.2019.
19:15
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna, koji su u prošlom kolu iznenađujuće izgubili na svojoj Alianz Areni od Hoffenheima (1-2), opet su kiksali, odigravši 2-2 u gostima kod Augsburga u osmom kolu Bundeslige. Bavarci su bili šokirani već u 1. minuti kada je veznjak domaćina Marco Richter zatresao mrežu. No, momčad Nike Kovača uspijeva preokrenuti rezultat golovima Lewandowskog (14) i Gnabryja (49). Činilo se da će Bayern otići kući sa punim plijenom, ali u sudačkoj nadoknadi (90+1) Augsburg iz jedne polukontre dolazi do izjednačenja, a strijelac je bio Islanđanin Alfred Finnbogason.

Evo kako je Kovač komentirao kiks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo odlično. Zaspali smo samo dvaput i protivnik je kaznio obje te greške. Ne smije nam se dogoditi da primio takav rani gol, ali nakon njega smo uspostavili kontrolu, poveli i imali još neke šanse. Sami smo si krivi što nismo ubili utakmicu. Imamo isti broj bodova kao u ovo vrijeme prošle sezone, ali ove igramo puno bolji nogomet. To se vidjelo protiv Tottenhama i u još nekim utakmicama", rekao je Kovač nakon utakmice.

Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia
Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac looks on ahead of the UEFA Champions League Group B football match between Tottenham Hotspur and Bayern Munich at the Tottenham Hotspur Stadium in north London, on October 1, 2019., Image: 474598563, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Od svega, Kovača najviše brine ozljeda Niklasa Sülea koji je iz igre morao izaći u 12. minuti. Prve informacija kažu kako je riječ o puknuću križnih ligamenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne izgleda dobro i čini se da je riječ o jako ozbiljnoj ozljedi. To je najgore što nam se danas dogodilo", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo