KOVAČ NEĆE DUGO BITI BEZ POSLA: / Počela velika kampanja za dovođenje hrvatskog trenera na klupu engleskog velikana

Image
Foto: Profimedia

Na društvenim se mrežama počela provoditi kampanja za dovođenje Kovača u Englesku

4.11.2019.
8:58
Profimedia
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač (48) više nije trener minhenskog Bayerna, objavio je u nedjelju njemački nogometni velikan. Na hitnom sastanku koji je održan u nedjelju, Kovač je ponudio ostavku, a čelnici kluba su je prihvatili.

"Nastupi našeg tima posljednjih tjedana i rezultati koje smo ostvarili, pokazali su nam da je bilo potrebno djelovati. Uli Hoenes, Hasan Salihamidžić i ja imali smo otvorenu i ozbiljnu raspravu s Nikom i došli smo do međusobne odluke da Niko više nije glavni trener Bayerna. Svi žalimo zbog tog razvoja. Želio bih zahvaliti Kovaču u ime kluba za njegov rad, posebno za dvostruku pobjedu prošle sezone", naglasio je izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ovo ispravna odluka kluba. Rezultati i način na koji smo igrali u posljednje vrijeme doveli su me do ove odluke. Moj brat Robert i ja željeli bismo se zahvaliti Bayernu za ovih posljednjih 18 mjeseci. Za to vrijeme naša je momčad osvojila Bundesligu, DFB kup i Superkup. Bilo je to dobro vrijeme i želim klubu sve najbolje", rekao je hrvatski stručnjak.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac reacts at the end of the German first division Bundesliga football match between Eintracht Frankfurt and FC Bayern Munich on November 2, 2019 in Frankfurt am Main, western Germany., Image: 480733347, License: Rights-managed, Restrictions: Germany OUT / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Uwe Anspach / AFP / Profimedia

Niko Kovač u Arsenalu

I dok se već uvelike spekulira tko će preuzeti klupu Bayerna, na društvenim se mrežama počela provoditi kampanja za dovođenje Nike Kovača u Arsenal. Navijači Topnika zasuli su Twitter porukama dobrodošlice i pozivima Niki Kovaču da dođe u Arsenal. Trener londonskog kluba Unai Emery baš je u škripcu ovih dana. Niže ili loše rezultate ili živcira igrače lošom igrom, pa sve češće zazivaju njegovu smjenu, a sada kada je Kovač ostao bez posla vidjeli su valjda odličnu šansu da nekoga počnu gurati na klupu svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko Kovač, dobrodošao u Arsenal", "Radije bih Niku Kovača nego Mourinha i Allegrija", "Odaberite Kovača", "Niko Kovač je novi menadžer Arsenala. To ste ovdje čuli prvi put", "Niko Kovač odmah u Arsenal! Učinite sve da se to ostvari", "Iskreno, ja bih Niku Kovača", "Bayern je upravo dao otkaz Kovaču. Arsenal mora požuriti i smijeniti Emeryja te ga nadomjestiti Kovačem ili Allegrijem", "Čini se da je Niko Kovač dostupan", ovo su samo neki od komentara na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, možda se isprva ne čini važnim to što netko na društvenim mrežama piše da želi Kovača za trenera, ali postaje važno onog trenutka kada mediji to počnu prenositi. A prenijeli su. I to ne samo hrvatski već i dobar dio londonskih i engleskih medija, a to pak sada znači kako se Kovača, dakako neslužbeno, može smatrati kandidatom za klupu Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo