KOVAČ NAPRAVIO NOVI KORAK PREMA NASLOVU PRVAKA: / Vratili se Robben i Ribery, Bayern upisao pobjedu

Image

Pred Bayernom su još dvije bundesligaške utakmice

4.5.2019.
17:32
VOYO logo

Dva kola do kraja sezone u njemačkom nogometnom prvenstvu minhenski Bayern drži kontrolu i sve u svojim rukama. U subotnjem susretu 32. kola momčad Nike Kovača svladala je Hannover 3-1 u ogledu u kojem su navijači aktualnih prvaka vidjeli i povratke na travnjak Arjena Robbena i Francka Riberyja.

Obojica su na travnjak stupila u drugoj polovici drugog poluvremena s time da je Ribery dobio veću minutažu i iskoristio ju i za povratnički pogodak kojim je postavio konačan rezultat utakmice. Robben je, pak, upisao 700. nastup u karijeri za klubove i reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jonathas zabio i - izašao

Robert Lewandowski glavom u 27. minuti, Leon Goretzka izvan šesnaesterca u 40. bili su strijelci dva uvodna pogotka prije no što je Jonathas početkom drugog dijela smanjio s bijele točke. Isti igrač, a ušao je nakon poluvremena, u sljedeće tri minute dobiva dva žuta kartona i ostavlja svoju momčad na nemilost domaćinu što iskorištava Ribery u 84. za konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred Bayernom je gostovanje kod RB Leipziga i susret protiv Eintrachta u posljednjem kolu. U ovom trenutku branitelji naslova imaju pet bodova, ali i utakmicu više u odnosu na dortmundsku Borussiju koja je na drugom mjestu ljestvice.

Sosa asistent

Hertha je kod kuće dobila Stuttgart sa 3-1, a počasni pogodak za goste zabio je Mario Gomez u 70. minuti na asistenciju lijevog braniča Borne Sose, koji je odigrao cijeli susret. Stuttgart je na 16. mjestu i vjerojatno ga čeka doigravanje za opstanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Mönchengladbach i Hoffenheim odigrali su 2-2, a hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je igrao do 75. minute za Hoffenheim, bio je jedan od najboljih pojedinaca u svojoj momčadi. U prvom poluvremenu imao je tri prigode, u 23., 30. i 40. minuti, ali je vratar zaustavio njegove udarce. A u 70. minuti iz stopostotne prigode bio je trunku neprecizan.

Hrvatski veznjak Josip Brekalo opet je bio na klupi Wolfsburga, koji je dobio Nürnberg sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije Mainz i Leipzig su odigrali 3-3. Gosti su dvaput vodili s dva gola razlike, ali je Mainz ipak ostao neporažen. Za domaće su zabili Onisiwo (43), Niakhaté (67) i Mateta (83), dok su golove za Leipzig postigli Klostermann (20, 32) i Werner (49).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo