REAKCIJE NISU IZOSTALE / Kovač komentirao suđenje, a sportski direktor mogući otkaz Hrvatu: 'Ovo je teška faza'

Image
Foto: Profimedia

'Govorilo se da će se ovakve situacije kažnjavati najstrožom kaznom. Ne radi se o ozbiljnom prekršaju, ali protivnički igrač stao je Joakimu na put...'

10.12.2023.
11:59
Profimedia
VOYO logo

Poraz je ovog vikenda upisao Niko Kovač čiji je Wolfsburg kod kuće izgubio 1-0 od Freiburga. Trenutak odluke dogodio se u 74. minuti kada je zabio Gregoritsch. Za Vukove, koji su 11. sa 16 bodova, do 87. minute je igrao Lovro Majer.

Image
U SVOM STILU /

Bjelica nakon pobjede poslije 105 dana: 'Ako me niste poznavali, sada me znate'

Image
U SVOM STILU /

Bjelica nakon pobjede poslije 105 dana: 'Ako me niste poznavali, sada me znate'

Ispao je Kovač iz DFB Pokala ranije ovog tjedna, a opet se požalio na suce medijima: "Bila je to više nego pristojna utakmica mojih nogometaša. Ne samo igrom, već i trkom i borbom. U Kupu smo igrali 120 minuta, a Freiburg nije imao utakmicu preko tjedna. Svejedno su moji igrači pokazali vrhunsku formu. Nedostajalo je i malo sreće, a naravno i da igrači trenutno imaju u glavama loše rezultate iz posljednjih utakmica", rekao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govorilo se da će se ovakve situacije kažnjavati najstrožom kaznom. Ne radi se o ozbiljnom prekršaju, ali protivnički igrač stao je Joakimu na put. Sudac nije vidio ili nije želio vidjeti. Tako je kako je", komentirao je Kovač situaciju nakon duela Merlina Röhl i Joakima Maehlea.

'Ovo je brutalno teška faza'

Sportski direktor Marcel Schäfer komentirao je krizu koja je pogodila hrvatskog stratega:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je brutalno teška faza, potrebno je što prije izaći iz nje. Prije ili kasnije morat ćemo to učiniti, kritike koje stižu su opravdane. Ne mičemo se, stojimo na 16 bodova, to nije ono što namjeravamo i što želimo", kazao je i nastavio:

"Ostajem pri svom stavu: Nema rasprave o trenerima. Ali također znamo da stvari trenutno nisu najbolje. No, osjećam da je momčad živa, da pokušava popraviti stvari i zajednički se uhvatiti u koštac s problemima. Vjerujem da ćemo uspjeti", zaključio je sportski direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počelo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo