KOVAČ KIPIO OD BIJESA U NÜRNBERGU: / 'Ovo je ludo, pogledajte što se dogodilo u posljednjih pet minuta i što se dogodilo jučer'

Image
Foto: Screenshot

Do kraja prvenstva Bayern kod kuće igra protiv Hannovera, u gostima sa Leipzigom

28.4.2019.
20:54
Screenshot
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 31. kola Bundeslige vodeći Bayern je u nedjelju u gostima kod predzadnjeg Nürnberga odigrao 1-1, s tim da domaćini u sudačkoj nadoknadi nisu iskoristili penal.

Nürnberg je poveo golom Matheuse Pereire u 48. minuti. Izjednačenje Bayernu donio je Serge Gnabry (75), ali u sudačkoj nadoknadi (90+1) domaćini nisu iskoristili penal, Tim Leibold je pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je i Bayern, čiji je trener Niko Kovač cijelo drugo poluvrijeme šetao uz aut-liniju ljut kao ris, mogao doći do pobjede. No, u posljednjoj minuti sudačke nadoknade (90+5) Kingsley Coman je u kontranapadu sam izašao pred vratara domaćina i pucao ravno u njega.

"Ovo je stvarno iritantno jer nismo iskoristili priliku nakon poraza Dortmunda. Sada su još tri utakmice pred nama i moramo osvojiti sedam bodova. Dvije pobjede i remi bit će dovoljno", rekao je Kovač poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška utakmica

"Nürnberg je pokazao veliku strast tijekom svih 90 minuta i jako su se dobro branili. Atmosfera je bila odlična. Znali smo da će ova utakmica biti teška. Nismo dobro igrali danas i imali smo sreće što smo osvojili bod s obzirom na to da su oni promašili penal u završnici", dodao je.

"Bundesliga je ove sezone luda. Pogledajte što se dogodilo danas u posljednjih pet minuta i što se dogodilo jučer u Revierderbyju (Schalke-Dortmund)", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern sada ima dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Borussiju Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo