KOVAČ JE OPASNO ŽIVIO: / Bayern imao igrača manje i gubio protiv drugoligaša, a onda je uslijedio preokret u utakmici sa 9 golova!

Image
Foto: AFP

U situaciji kad nema vodstvo na ljestvici i kad je ispao iz Lige prvaka, poraz u Njemačkom kupu zakomplicirao bi situaciju Nike Kovača

3.4.2019.
20:27
AFP
VOYO logo

Vodeći frankfurtski Eintracht u prošloj sezoni Niko Kovač je slavio pobjedu u Njemačkom kupu i to nakon što je u finalu slavio pobjedu protiv favoriziranog Bayerna. Danas je bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije na klupi bavarskog giganta s kojim je ispao iz Lige prvaka, s kojim drži drugo mjesto bundesligaške ljestvice i s kojim je u srijedu opasno živio u četvrtfinalu Kupa.

Protiv Heidenheima, momčadi koja zauzima šesto mjesto Bundeslige II, Kovač je bio suočen sa rezultatskim minusom 1-2 do 53. minute i to nakon što je već u 15. ostao bez Niklasa Sülea koji je isključen, nakon pregleda snimke, zbog prekršaja nad suparnikom u trenucima dok je ovaj jurišao prema Bayernovom golu. Süle je prvo kažnjen žutim kartonom, ali detaljniji pogled na situaciju promijenio je sudačku odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Preokret u drugom poluvremenu

Ipak, Kovač nastavlja svoj hod u Njemačkom kupu budući da je Thomas Müller prvo pogodio za izjednačenje, a onda i uposlio Roberta Lewandowskog (podignutog s klupe pred početak drugog poluvremena) za spašavanje situacije. Serge Gnabry je povisio na 4-2 i činilo se zaključio priču koja je otvorena pogotkom Leona Goretzke.

No, Robert Glatzel, strijelac za 1-1 u 74. i 77. postiže pogotke koji izjednačavaju rezultat na 4-4, a džoker s klupe Lewandowski u 84. pogađa svoj drugi i ukupno deveti gol na utakmici za proboj Bayerna u polufinale natjecanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo