Niko Kovac se bacio u kosarku: Znate kakvi smo mi Hrvati

Odabir Cipra za testnog suparnika hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji uoci pocetka kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2016. godine nije bio nimalo slucajan.

3.9.2014.
19:16
VOYO logo

Potvrdio je to i sam izbornik Kovac koji je rekao: "To je taj rang kvalitete. Mozda je Cipar nesto jaca reprezentacija s obzirom da imaju devet igraca koji su izborili nastup u Ligi prvaka, ali jasno je kako smo trazili protivnika protiv kojeg cemo dominirati dok ce oni traziti priliku iz kontranapada jer nas nesto slicno ceka protiv Malte u Zagreb."

Tako ce protiv Cipra na stadionu Aldo Drosina u Puli hrvatski izbornik vrlo vjerojatno poslati sastav s kojim ce kasnije istrcati na Maksimiru protiv Malte. Nece sastav mozda biti posve identican, ali njegov kostur svakako hoce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekima cu dati minutazu. Ne svima jer imamo pravo na sest zamjena, ali pokusat cu protiv Cipra uigravati sastav za Maltu. Sto se novih imena tice, volio bih vidjeti njihovu reakciju u reprezentaciji i dati im priliku da se pokazu u dresu koji nije lako nositi".

Kovaca su zatekli i dva "neugodna" pitanja, ono o navodnom strozem rezimu u odnosu na bivse izbornike, kao i o raspletu skupine za Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne ponasam se prema igracima drugacije nego su se moji treneri ponasali prema meni u svih 18 godina karijere. Ako ja koristim cetiri sata njihova vremena od 24 koje imamo, onda mislim da nisam prestrog", objasnio je Kovac, kako donose Sportske novosti.

"Znate kakvi smo mi Hrvati. Gledamo kosarku na televiziji i odmah smo prvi favoriti SP-a. Protivnik se treba dobiti na terenu, a ne kroz pricu. Ti Bugari imaju momcad u Ligi prvaka! Hrvatska ima individualnu klasu, ali momcad mora funkcionirati kao jedno", zakljucio je hrvatski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo