KOVAČ DOBIO JASAN NAPUTAK ZA IDUĆU SEZONU: / 'To nam je cilj i moramo ga ispuniti'

Image
Foto: Profimedia, AFP

Matthäus je pak prokomentirao posao o kojem se sve glasnije nagađa

17.6.2019.
11:19
Profimedia, AFP
VOYO logo

Hrvatski stručnjak NikoKovač pretrpio je niz kritika nakon što je Bayern u Münchenu izgubio od Liverpoola. Srećom posao je spasio nakon što je na kraju sezone osigurao dvostruku krunu. U suprotnom teško bi ga Bavarci zadržali na klupi s obzirom na to da još uvijek nisu prežalili posrtaj u Europi.

"Bilo nam je jako teško igrati protiv Liverpoola prošle sezone. Bili su bolji i moramo im čestitati na osvajanju Lige prvaka. Imaju sjajnu momčad i izvrsnog trenera. Mi moramo opet osvojiti Ligu prvaka. To nam je cilj, ali prije toga moramo odraditi posao", poručio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić u razgovoru za Eurosport. Progovorio je i o prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo napraviti nešto drugačije tijekom ovog prijelaznog roga. Još imamo vremena. Moramo ostati smireni. Važno je biti strpljiv. Pričekat ćemo i vidjeti što je moguće", naglasio je.

Legenda protiv prodaje

Kada je u pitanju dolazak igrača legendarni Lothar Matthäus izrazio je protivljenje prodaji MatsaHummelsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih ga pustio. Pogotovo ne za cijenu koja se spominje i nakon što je odlično odradio drugi dio sezone. Puno je bolji otkako je napustio reprezentaciju. Bayern bi njegovom prodajom samo osnažio direktne rivale", mišljenja je Matthäus.

Image
Foto: AFP

Hasan Salihamidzic is presented as FC Bayern Munich's new sports director by FC Bayern Munich President, Uli Hoeness (R), and FC Bayern Munich's Chairman, Karl-Heinz Rummenige (L), in Munich, Germany, on July 31, 2017 / AFP PHOTO / dpa / Peter Kneffel / Germany OUT

Spominjalo se, inače, 20 milijuna eura i povratak u Burussiju Dortmund. Spiegel je objavio da je Bayern demantirao da su dobili ponudu, ali da je Borussia zainteresirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šefovi još nisu odlučili hoće li ga prodati. Niti Kovač još nije dao svoj pristanak", naglasili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo