KOVAČ DOBIO PODRŠKU BAYERNOVE IKONE: / 'Klub je napravio veliku pogrešku i zbog toga je Hrvat u problemima'

Image

Dugogodišnji igrač Bayerna i legenda kluba progovorila je i o Modrićevoj Zlantoj lopti.

6.12.2018.
9:53
VOYO logo

Legendarni njemački nogometaš LotharMatthäus osvrnuo se na događanja u njegovom bivšem klubu Bayernu te je stao u obranu bivšeg hrvatskog izbornika.

"NikoKovač je igrao za Bayern, ima Bayernov DNK, poznaje Bundesligu. Ima hrvatske korijene, ali je rođen u Njemačkoj. Prošle sezone ostvario je dobre rezultate s Eintrachtom, vodio je hrvatsku reprezentaciju, ima dakle iskustvo da radi sa zvijezdama iako je Bayern nešto posebno", rekao je nekadašnji najbolji svjetski nogometaš za Goal i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjene u momčadi

"I zato treba potporu ljudi u klubu. Bayern je pogriješio što nije napravio promjene u momčadi. Kovač mora voditi igrače koji su osvojili sve prijašnjih godina i nedostaje im motivacije. Kad osvojiš naslov šest puta zaredom, kako ćeš se motivirati? Nije to namjerno, nego to radi automatska psihologija", poručio je istaknuvši da je to Kovačev problem, iako je možda i sam neke odluke donio krivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, smatra da je Kovač dobar trener i da će klub pod njim imati rezultate kao i ranije ako dobije podršku vodstva kluba i navijača. Prokomentirao je u ovogodišnju Zlatnu loptu te je poručio kako ej za njega ona zasluženo otišla u ruke Luke Modrića.

"Za mene je ovo isprava odluka. nisam iznenađen što je uzeo Zlatnu loptu. Bio je kapetan Hrvatske i ključni igrač Reala", pojasnio je Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo