KOVAČ DOBIO OGROMAN VJETAR U LEĐA: / Čelnik Bayerna javno rekao što misli o Hrvatu, ovo se neće svidjeti njegovim kritičarima

Image
Foto: AFP

Bivši izbornik je napokon došao na svoje.

30.11.2018.
10:24
AFP
VOYO logo

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge javno je podržao hrvatskog stručnjaka Niku Kovača nakon velike pobjede njemačkog prvaka nad Benficom ovog utorka u Ligi prvaka.

"Želja svih nas u klubu je dugoročna suradnja s Nikom Kovačem. Moja je žeja da ne bude naš trener samo na Badnju večer 2018., nego i 2019. i 2020."; kazao je Rummenigge za AZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi njegov ostanak

To znači da čelnik bavarskog velikana želi da Kovač ostane u klub najmanje do isteka ugovora na kraju sezone 2020.-2021, a AZ je iz njegovih riječi zaključio da Kovač tako ima podršku najmanje do zimske pauze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On dobro poznaje Bayern. Ekstreman je karakter, ali u pozitivnom smislu. Sviđa mi se kao osoba. Veliki je borac i spreman je promijeniti neke stvari i to mora napraviti", dodao je.

Peto mjesto

To znači da bi trebao poboljšati igru momčadi i vratiti se u borbu za domaći naslov, počevši ovog vikenda s Werderom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su mu spremni pružiti priliku, ali na kraju dana rezultati moraju biti u skladu s ambicijama kluba. Peto mjesto nas ne zadovoljava i klubu ne bi smio na njemu dočekati kraj sezone", rekao je.

Kovač je posljednjih par mjeseci bio na meti kritika njemačkih medija, ali i stručnjaka. Pisalo se da su mu igrači okrenuli leđa, ali nakon pobjede nad Benficom oni su ga javno podržali što mu je veliki vjetar u leđa za nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo