KOVAČ BI SE TREBAO ZABRINUTI: / Mourinho stao pred novinare i progovorio o svojoj budućnosti: 'Učim njemački...'

Image
Foto: Screenshot

Portugalac je bez angažmana otkako je dobio otkaz u Manchester Unitedu

21.9.2019.
9:39
Screenshot
VOYO logo

Težak 3:0 poraz Real Madrida od PSG-a u Ligi prvaka razlog je zbog kojeg u španjolskoj već traže nasljednika ZinedineaZidanea. Tamošnji mediji u prvi plan stavljaju JoseaMourinha, miljenika predsjednika FlorentinaPereza. Ali, on za sada odbija takvu ideju.

"Ne bih se želio vratiti jer oni već imaju trenera. Možemo govoriti da to govorim iz poštovanja prema klubu, ali njihov trener nije bilo tko", kazao je Mourinho. Potom je otkrio i informaciju koja bi mogla zabrinuti sve trenere u njemačkoj uključujući u Niku Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontakt s Tuchelom

"Trenutačno učim njemački jezik u slučaju da jednog dana tamo odem tamo radili ili ako tamo zaigram u Ligi prvaka. To bi mi bio šesti jezik", poručio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, francuski l'Equipe objavio je da je Bayern u kontaktu s trenerom PSG-a Thomasom Tuchelom. Ugovor mu istječe 2021. baš kao i hrvatskom stručnjaku. Međutim, Bildov Chistian Falk tvrdi da to nije istina i da Bayern nije u kontaktu s Tuchelom, ali da je istina da on jedan od njihovih kandidata za klupu u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo