KOPIĆ NAKON POBJEDE OTVORENO O PRITISKU NA POLJUDU: / 'Spoznao sam dodatne stvari oko Hajduka'

Image
Foto: Pixsell

Hajduk je uspješno odradio gostovanje u Sofiji i plasirao se u treće pretkolo

2.8.2018.
21:50
Pixsell
VOYO logo

Hajduk je nakon prilično neuvjerljive partije savladao Slaviju u gostima sa 3-2 i potvrdio prolaz u treće pretkolo Europske lige, a nakon utakmice je sa novinarima popričao i strateg Bijelih, Željko Kopić.

'Zadnjih dana nije bilo posebno ugodno'

"Zadnjih dana nije bilo posebno ugodno, ali uspjeli smo se skupit na pravi način, da dođemo do ovog rezultata. Dali smo gol u pravom trenutku i kontrolirali igru. Penal ih je vratio u igru. Sličan scenarij u nastavku. Zabili gol, pa dali protivniku da oživi. Čestitam njima na srčanoj borbi, a mi smo zaslužili prolaz i okrećemo se dalje", rekao je trener Hajduka, po prenošenju Slobodne Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i dobru partiju mladog Stanka Jurića, koji je postigao pogodak.

'Stanko mi je stalno u primislima'

"Stanko mi je stalno bio u primislima, morao sam nekoga ostaviti vani za putovanje, a Stanko zaslužuje da bude unutra, svojim radom i pristupom. Događaju nam se pehovi, treba istrpit sve to na pravi način, neka nas nevolje ojačaju. Ljubić na golu je isto bio na visini, zadovoljan sam, u jednoj situaciji odreagirao je fantastično. Svi koji su u kadru su nam potrebni. I Jurić i Ljubić, vidjeli ste", dodao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Spoznao sam dodatne stvari oko Hajduka'

"Spoznao sam u zadnjih 48 sati dodatne stvari oko Hajduka, bilo mi je i te kako stalo da vratim momčad u psihološku stabilnost. Sve ovo nam je veliko olakšanje", nastavio je.

"Spoznao sam pritisak koji Hajduk nosi. U datom trenutku nitko se ne bavi raznim okolnostima, recimo terenom u Poljudu, suđenjem u Osijeku, nego se traži cijelo vrijeme rezultat i ovo danas nam je odnosilo puno energije. Ovo je bila jedna od zahtjevnijih utakmica. Prošla je dobro, a mi dobro i radimo", zaključio je trener Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo