NIJE BILO LAKO / Kopić nakon nova tri upisana boda: 'Nismo bili pravi, ne mogu biti zadovoljan nakon prvog poluvremena'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon ove pobjede Dinamo se popeo na 60 bodova na prvom mjestu prvenstvene ljestvice

3.4.2022.
21:34
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 29. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Hrvatski dragovoljac s 2:0, a oba gola "Modri" su postigli u nastavku.

U susretu između aktualnog prvaka i "fenjeraša" bodovi su i prije susreta upisani "Modrima". Posebice što je Dinamo u prva tri međusobna ogleda ove sezone upisao tri pobjede uz 14:0 razliku pogodaka. Međutim, ovoga puta je Dinamo daleko teže nego što se očekivalo stigao do tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PLAVI RUTINERI /

Dinamo nije dopustio iznenađenje protiv Hrvatskog Dragovoljca

Image
PLAVI RUTINERI /

Dinamo nije dopustio iznenađenje protiv Hrvatskog Dragovoljca

Kopić: 'Nismo bili pravi'

Pogotke su zabili Komnen Andrić, dok je vlastitu mrežu zatresao Ivan Smolčić. Nakon ove pobjede Dinamo se popeo na 60 bodova na prvom mjestu prvenstvene ljestvice. Utakmicu je odmah po završetku komentirao trener Dinama Željko Kopić.

"Ušli smo teško, nismo bili pravi. Stvorili su nam nekoliko prilika, lopta je bila spora, reakcija po izgubljenoj lopti loša. Nakon toga smo se stabilizirali, a u nastavku smo bili bolji, zabili gol, dominirali i zasluženo pobijedili. Nismo bili pravi, ne mogu biti do kraja zadovoljan zbog prvog poluvremena, ali kad se podvuče crta, osvojili smo tri boda, idemo dalje", rekao je Kopić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo problema prije utakmice, Šutalo je bio dosta opterećen pa smo ga odlučili rasteretiti, Franjića smo isto izvadili, Lauritsen ima probleme, bit će za nekoliko dana u redu, Ademi se žalio na virozu… Ipak, na terenu su sve bili igrači Dinama i svi su dali sve od sebe. Posebno bih pohvalio Baturinu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo