Predivna gesta Chelseajeve zvijezde o kojoj priča cijeli Otok

Bivši kapetan engleske reprezentacije i igrač Chelsea John Terry sve je iznenadio zbog divne geste koju je napravio navijaču Bluesa Louise Heatonu.

24.9.2014.
6:35
VOYO logo

Samo dan nakon što je poslao iskrenu poruku o svom bivšem suigraču, sadašnjem igraču Manchester Cityja Franku Lampardu, John Terry ponovno je pokazao svoje veliko srce. Ovoga puta prema jednom navijaču Chelsea.

Bivši kapetan engleske reprezentacije ponudio je navijaču Chelsea Louiseu Heatonu svoj potpisani dres koji je nosio na jednoj od utakmica, i to nakon saznanja da mu je nedavno umrla majka. Terryjeva poruka koju je Heatonu poslao putem Twittera dobila je 1500 retwetsa. Dvadeset i jednogodišnji navijač Chelsea iz Wembleya kazao je za Independent kako je došao do kontakta s zvijezdom londonske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/hUaa3a50bzg

"Poslao sam mu poruku samo kako bi mu se zahvalio, jer, Terry mi je prije toga čestitao rođendan, znajući koliko će mi to značiti, ako se uzme u obzir smrtni slučaj koji me pogodio. I onda mi je on odgovorio i ponudio mi svoj dres s potpisom", objašnjava mladi Heaton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terryjeva poruka glasila je ovako:

"Dobro jutro. Jako mi je žao zbog smrti tvoje majke. Volio bih ti poslati jedan od svojih dresova koje sam nosio na jednoj od svojih utakmica, s potpisom, naravno. Samim tim što Chelsea i ja na taj način možemo ti barem malo olakšati tugu zbog gubitka majke velika je čast za mene", piše Terry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Chelsea je nastavio u istom tonu:

"Moraš nastaviti gajiti nasljeđe svoje majke i biti jak. Ali isto tako, nemoj se bojati plakati i prisjećati se lijepih uspomena koju si doživio sa svojom majkom. I zapamti da vrijeme lijeći sve. Puno ljubavi šalje ti JT. Nadam se da ćeš prihvatiti moj dres".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo