SHOW U KONFERENCIJSKOJ LIGI / Lovro Majer odigrao sjajnu utakmicu za Rennes, namjestio je gol; Mourinho opet kiksao protiv Norvežana

Image
Foto: Profimedia

U skupini C Roma je kod kuće odigrala tek 2:2 protiv Bodo/Glimta nakon što je u prošlom kolu u Norveškoj izgubila sa 1:6

4.11.2021.
23:51
Profimedia
VOYO logo

alijanski nogometni stručnjak Antonio Conte startao je pobjedom na klupi Tottenhama, nakon što su Spursi u susretu 4. kola G skupine  Konferencijske lige pobijedili Vitesse sa 3:2.

Londonski sastav je već nakon pola sata vodio sa 3:0 golovima Son Heung-Mina (14'), Lucasa Moure (22') i Harryja Kanea (28'). Međutim, Nizozemci su do poluvremena smanjili na 3:2, a strijelci su bili Jacob Rasmussen (32') i Matus Bwero (39').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu nije bilo golova, ali je crvenih kartona. I to čak tri. Tottenham je u 59. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen Romero, no potom su "pocrvenila" još dva igrača nizozemskog kluba. U 80. minuti isključen je Doekhi, a četiri minute kasnije i Schubert.

Image
SNAGA I MOĆ /

Godinama trn u oku svima

Image
SNAGA I MOĆ /

Godinama trn u oku svima

Majerova vrhunska partija

U drugom susretu iz skupine Rennes je pobijedio Muru sa 1:0, a pogodak odluke zabio je Bade u 76. minuti na asistenciju Lovre Majera. Pogledajte njegovu asistenciju OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rennes vodi na ljestvici sa 10 bodova, Tottenham ima sedam, Vitesse šest, dok je Mura na začelju bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nivi kiks Mourinha

U skupini C Roma je kod kuće odigrala tek 2:2 protiv Bodo/Glimta nakon što je u prošlom kolu u Norveškoj izgubila sa 1:6.

Gosti su vodili 1:0 i 2:1, ali je Roma oba puta izjednačila. Za momčad Josea Mourinha zabili su El Shaarawy (54') i Ibanez (84), dok su za Bodo/Glimt strijelci bili Ola Solbakken (45+1') i Botheim (65').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Zorja je pobijedila CSKA sa 2:0. Bodo/Glimt vodi na ljestvici s osam bodova, Roma ima sedam, Zorja šest, a CSKA Sofija jedan bod.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo